-
-
-
-
Aşırı peeling yapmak sebum üretimini artırabilir ve bu sebeple uygun ürünle haftada iki gün ile sınırlamak gerekiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Temizlemeden de olmaz ancak cilt yapısına uygun bir temizleyeci ya da nemlendirici kullanmayı çoğu insan bilmiyor oysaki büyük dermokozmetik eczanelerde bile özel cihazlarla cilt analizi yaptırılabilir. Cilt yapısı doğru tespit edilip kozmetik ürünlerden uzak durulursa ilerleyen yaşlarda da cilt esnekliğini ve kalitesini koruyor. Hafif mimik çizgileri mutlaka olacak ancak derin kırışıklıkların oluşmaması için bol su içmek ve doğru nemlendirici kullanmak şarttır. Sigara, alkol ve yağlı yiyeceklerden de uzak durmak gerekiyor.Belkide hiç ellemesek cildin doğal dengesini koruyacağız
Büyük sırrrı açıklıyorum saça cilde doğal kil çok iyi geliyor kullandın mı hiç deTemizlemeden de olmaz ancak cilt yapısına uygun bir temizleyeci ya da nemlendirici kullanmayı çoğu insan bilmiyor oysaki büyük dermokozmetik eczanelerde bile özel cihazlarla cilt analizi yaptırılabilir. Cilt yapısı doğru tespit edilip kozmetik ürünlerden uzak durulursa ilerleyen yaşlarda da cilt esnekliğini ve kalitesini koruyor. Hafif mimik çizgileri mutlaka olacak ancak derin kırışıklıkların oluşmaması için bol su içmek ve doğru nemlendirici kullanmak şarttır. Sigara, alkol ve yağlı yiyeceklerden de uzak durmak gerekiyor.
Aktarlardan alınan kil maskesi ise tabii ki ben de kullanmadım.Büyük sırrrı açıklıyorum saça cilde doğal kil çok iyi geliyor kullandın mı hiç de
- hayır Sjsjsj