Aklından geçirmek de aldatmaya dâhil midir? Yoksa aslolan eylem midir?

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Aklından geçirmek de aldatmaya dâhil midir?
Yoksa aslolan eylem midir?

Akildan gecen buyuk bir ihtimalle eyleme gecirelecektir. Aldatmanin her turlusu basitliktir.
Bedene yon veren akil değil midir?
O halde aklen de bedenen de yapılan herşey aldatmadir.

eğri oturup doğru konuşmak gerek ki hangi erkek güzel bir kadın gördüğünde sokaktan dönüp bakmıyor?
ya da hangi bayan hoş yakışıklı göze hitap eden bir erkek görünce dönüp bakmıyor?

bunlar hemen hemen her gün yaşadığımız basit ayrıntılar ve şeytan ayrıntıda gizli.

bi cafede sevgilinle otururken garson kızın gögüslerine bakıyorsan da aldatmaktır.

aldatmak sadece bir cinsel birleşme değildir. Bütün olarak düşünmek gerek.

Ve yine kıymetli atalarımız girer devreye.

'' Bir insanın fikri neyse zikri de odur.''

Düşünmesi bile partnerine vermediği değeri gösterir (:

Aldatıyorsun bari yediğin boku eline yüzüne bulaştırma dimi?
Kimileri akıldan geçirmekle kalsa yine iyi.Canları cehheneme.

Niyettir önemli olan. Düşüncede bile olsa aldatmaktır. Çok basit gelse de. Kadın ve erkek istisnasız herkes bu şekilde aklından geçirir.

İnsanın Fikri Neyse Zikride Odur. Her Türlüsü Aldatmadır.

Eylem önemli.
Aklımdan ne geçirdiğimi nasıl anlamayı düşünüyor acaba sevgili sevgilim?

Yapmaa henry fiziksel aldatma mi muhim yani?
Kendimizi kandirmayalim.
Sevgilin de ayni seyi dusunuyordur sanirim.:p

Tabii ki fiziksel aldatma onemlidir.
Bir erkegi begenip,aklindan onunla ilgili birseyler gecirdi diye onu beni aldatmakla suclayamam.
Onu bilemiyorum iste,sanirim aklimdan ne gecirdigimi anlayabilse beni vururdu. :D

Tabii ki fiziksel aldatma onemlidir.
Bir erkegi begenip,aklindan onunla ilgili birseyler gecirdi diye onu beni aldatmakla suclayamam.
Onu bilemiyorum iste,sanirim aklimdan ne gecirdigimi anlayabilse beni vururdu. :D

Benim icin sevgilimin aklindan b aska bi kadini gecirmesi ona bakisi arzu etmesi vs bile aldatmadir.
Dusun ki durakta ki beren saat fotografina bakiyor diye tokat atmis biriyim.p
Ayrica benim asik olmam hic hayirli degilmis anladim. Goz baskasini gormez ben de .:/

Erkeğin doğası tek eşliliğe uygun değildir. Bu yüzden fiziksel veya akıldan fark etmez. Hiçbiri aldatma sayılmaz.

Aklından geçirmek eylemin ön hazırlığıdır(:
Aldatma sayılırrrrrrrrrrrrrr!​

Aklından ne geçtiğini ne bilirsin ki?
Bilemeyeceğin veya ispatlayamayacagın için aldatma düşer.

İhanet düşüncede başlar ve eyleme geçmese de ihanettir. Başka birini düşünen insan zaten bir daha size aynı yoğun duyguları besleyemez çünkü dikkati başkasına kaymıştır ancak insanlar bu gerçeği görmek kabullenmek istemez çünkü görmezden gelmek en kolayıdır, zor olan ise o an o kişiden uzaklaşabilmektir ve bu çok güçlü bir irade ister.

Aklına gem vurabilen birileri olacağını zannetmiyorum. Herkes birilerini düşünür, düşünceleri üzerine gitmek veya gitmemek kişinin iradesine bağlıdır. Düşündüğünüz şeylere engel olamıyorsanız buna aşk denir. Yasak aşk ile normal aşk arasındaki tek fark "etik ahlak"tır. (Normal aşk da neyse artık) bulunduğumuz toplumun kültürü, dini, yasaları bu etik ahlakın temelini oluşturur. Kısacası siz bilirsiniz. İster düşünün ister düşünmeyin. İster eyleme geçin, ister geçmeyin bananeyse artık.

Aklından geçiren taraf,karşısındaki kişiyi yok saymıştır.Eyleme geçirmesi de yakındır.Ihanet,ihanettir.
Sadakat çok zor değil.Yeter ki,gerçekten sevgi saygı olsun.Her şeyden önce insanın kendisine saygısı olsun.
Lafta herkes seviyor.Beceremiyorsa kafasına göre takılsın...

Geri