Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Bugüne kadar tecrübe ettiğin yada öğrendiğin tek şüphesiz tek gerçeğin nedir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin duymak istediğini yazalım o zaman: Hayat boş ve anlamsız, geldik gidiyoruz ve ölüm tek gerçek...Cevaplar tatmin edici değil
Yaklaştın birazSenin duymak istediğini yazalım o zaman: Hayat boş ve anlamsız, geldik gidiyoruz ve ölüm tek gerçek...
Sen yaz o zaman, neymiş bu gerçek?Yaklaştın biraz
Biraz bekleyelim tatmin edici cevabı almasam yazarımSen yaz o zaman, neymiş bu gerçek?
Bunlari ne zaman tecrübe edindin de böyle ampirik ampirik konusuyon?hayat uzun bir yoldur ve kimse seninle sonsuza kadar gelmeyecek, kimin nerede katılacağını, kiminin de nerede atılacağını öğren.
Bunlari ne zaman tecrübe edindin de böyle ampirik ampirik konusuyon?
Bu akil mi?
Öyle sormus ya baslikta.ben geceleri de yaşadığımdan iki kat yoruldum galiba, o ara tecrübe etmiş olmalıyım süri.
ayrıca konumuz akıl mı? akıldaki tek gerçek
benim için tek gerçek her şeyin bitebilirliği.
çünkü rasyonalite bunu gerektirir
Öyle sormus ya baslikta.
Halbuki yabanin ulasmak istedigi cevap ise Deneycilikte gizli..iceriginde belirtmis.
Deneycilik akilciligin karsitidir..deneycilik ile ulasilan tecrübeler, hisseldir..akilci deil...ve akilda da muhafaza edilmezler.
Baslik olmamis..
Ben de sana hani, akilcilik ile deneyciligi simbiyoz haline getirebilir misin diye rahatsiz etmistim.
Sorgulamak icin degil.
Haklisin.....düsünmek bizim neyimizeeeeeeeeeee..oo öyle detaylı düşünürsek şüphesiz gerçek de yoktur diye uzatırız.
septisizm de girer işin içine.
ben başlığa baktım yapıştırdım, düşünmedim bile.
freud yeterince kafamı yakmıyormuş gibi sen de yakma![]()
hadi düşünelim.Haklisin.....düsünmek bizim neyimizeeeeeeeeeee..
Gidip asansörü bombalayalim