Aklımdasın diyen balıklar, ömrümsün diyen kelebekler gördüm..!!!

Konu sahibi son olarak 4544 gün önce görüldü
Bugün kalbimde bir acıyla açtım gözlerimi..Geçmişten gelen bir anıyla..
Neden bilmiyorum ama seni özlediğimi farkettim.
Kimsenin senin gibi olmadığını,Çıkarsız sevmediğini farkettim.
Tek derdi beden olmuş ruhların aşk dediği şeyin,Aslında öyle olmadığını sende gördüm..

Nazımı,cadılığımı ,Kıskançlığımı,Kırılganlığımı,Sorunlarımı herşeyimi koşulsuzca kabullenebilmeni özledim.Bİr çikolatayla mutlu ettiğin günlerimi özledim.İşten koşa koşa gelip seni özledim demeni özledim..
Aylarca konuşupta bir kere bile kalbimi kırmayışını ruhumu acıtmayışını özledim.
Bir bakışınla gülüşünle kalbimi yumuşatmanı özledim.
Bizi görenlerin "Aşkınız hiç bitmesin mutluluğunuz hiç bozulmasın" demesini özledim..
Seni,Bizi,Hayallerimizi özledim.

Senden çok şey de öğrenmişim aslında.Olgunluğu,Bir gülüşle sorunların hallolabileceğini,mutlu olabilmeyi,Hayvan sevgisini...
Şimdi nerdesin bilmiyorum,Ne hissediyorsun neler yaşıyorsun,hangi acılara göğüs geriyorsun bilmiyorum.
Sadece umarım mutlusundur diyorum..Bilirim hüzün dolusundur ,bilirim bi çok sıkıntını söylemessin kimselere,gözlerinden hüzün damlarken bile seninle mutluyum derdinya hani..İşte o zaman daha çok severdim seni.Daha çok aşık olurdum sana..
Yüreğimin ta derinlerine daha bi işlerdin..Hani o çok sevdiğin motorundan bile benim için vazgeçerdin ya..
Kelimeler bazen yetersiz kalıyor bizi anlatmaya...Elimde senden geriye yalnızca kurduğum hayallerimiz kaldı.
Belki Şimdi başka bi kalptesin..Bunu düşünmesi bile can yakıcı ama yapacak bişey yok.
Tek düşündüğüm iyi olup olmadığın..Geçmişte bir acı değilde güzel bir anı olduğun..
Seninle yaşadığım her dakikanın bir daha yaşanmayacak ve yaşatılmayacak kadar güzel olduğunu düşünmektende kendimi alamıyorum.
Unuttunmu bilmiyorum beni.Unutabilirmisin onuda bilmiyorum..
Üstünden yıllar geçmesine rağmen Ben hala senin yaşattığın Aşk' ı Bekliyorum..

[YOUTUBE]Uv68txFzoMI[/YOUTUBE]
Gel Şarkımızı da dinleyelim..

E.Ö.

Sesini seversin , sohbetini seversin.
Sevmek için illa ki yüzünü görmek şart değil,
Yüreğinde duruşunu seversin..
Seversin işte.

'‎'Ve Âdemoğlu öğreniyor zamanla..
En çok yakın/ında olmak istediğine en uzak olmayı..''

Bitermiş... bitmez dediklerimiz
Gidermiş... gitmez dediklerimiz
..
Sana ölürüm diyen bir başkasında yaşarmış
Yaşayıp seni öldürenmiş meğer
Yalanmış koca bir yalan
İhanetmiş aslında yüreğimize batan
Kanmış meğerse sırtımızdan akan
Yar dediklerimizmiş hep bizi vuran....

Birbirine Gecmis Yollarimiz..
...Vuslat'i Indir Gecenin En Pürüzsüz Teninden...
Dudaklarina Sür Yüreğimde Biriktirdiğim Ayazları...
Bir Kez Daha Düşlerimi Hecele!
Kim Olduğunu Söyleme...

Çok özlüyorsun ya bazen, avazın çıktığınca susuyorsun. Sonra canın çıkana kadar özlüyorsun. Canın çıkana kadar. Geberene kadar.

Her koku onun kokusunu anımsatıyor. Tüm yollar, onunla birlikte gezdiğin yollara benziyor. Tüm insanlar “o” olmuş. onun gibi cümleler kuruyorlar. Onun gibi bakıyorlar. Onun gibi sarılıyorlar. Belki ondan daha huzur verici olan şarkılar var. Ama onlar bile onu anımsatıyorlar.

Çok sevdim. Aykırı sevdim ben. Aşırı sevdim. Canım çıkana kadar sevdim, ne bileyim.Herneyse.

Ne yaptığımı bilmiyorum. İnan bilmiyorum.
Yanına uzanmak istiyorum, yanına uzanayım; geçsin artık.

Sorunları balık olup unutmayı,
Küslükleri kelebek ömrü kadar kısa tutmayı

denemelisin ;)

Not : yarım kafiye oldu :p tam kafiye yapamadım....

Neyse gidiyorum :D

1174728_514790081940015_382880958_n.jpg

:D :D

…biz şanslıyız sevgilim, en çokta ben. Rüzgârın taşa âşık olduğu coğrafyada sevmedik mi birbirimizi.
Şahitlerimiz vardı; en yüksek tepelerden, çam kokulu mavi gölün derinliklerine kadar… Aslında bizdik her
şey, sevdiğimiz sürece. Ben dünyayısen sandığımda, çok mutlu olurdum her defasında. Her sabah uyanmayı
nasılda beklerdim. Sana doğduğumu sanırdım/ yanılmazdım ki, yaşardım seni işte! Sen yüreğimdeki en tozsuz
yoldun. Sana gelirken nerelerden geçtim, ne güzellikler gördüm bir bilsen. Çiçeklerin açması hiç böyle anlamlı
değildi. Yağmurun yağışı, sanki cennet bulutlarından çalınmış gibiydi. Evet, öyleydi. Çünkü senin yolundaydım,
yani ömrümün varındaydım… Dün gece bir yıldız parladı. Sanki bana yansıyordu. Senden yüreğime bir sevgi
çokluğu oluyordu. Onca yıldız arasında nasıl da kendinifark ettiriyordu. Gördüğüm her şeyde seni düşünmek
ne güzel bir bilsen…

Ozlemek nedir bilir misin sen?
Her gece onu dusunmek nedir?
Uykusuz kalip da
Gecelerde gokyuzundeki yildizlari sayar misin?
Yildizlarin kac tane oldugunu bilir misin sen?

Bir sigarayi icip bitirdiginde
Ikinci sigarayi birinci sigaranin atesinden yakmayi
bilir misin?
Serin yagmurlu sonbahar gecelerinde
Sırılsıklam olup titremeyi bilir misin?
Karanlik sokaklarda bir kenara kivrilip
Aglamayi bilir misin sen?

Her gece yatagina uzandiginda
Hayaller kurmayi bilir misin?
Kurdugun hayallerin gerceklesmesi icin
Defalarca dua etmeyi bilir misin sen?
Dua ettigin hayalleri
Ruyanda da olsa gormeyi diler misin sen?

Kalbin ask icin nasil attigini
Nefesinin nasil daraldigini bilir misin?
Aglamanin ne oldugunu
Artik bedeninin dermaninin kalmadigi zamanlari
bilir misin?
Gecmeyen saniyeleri dakikalari saatleri
Gunes hic dogmayacak sandigin geceleri bilir misin sen?

Ben bilirim
Uykusuz kaldigim gecelerde bir sigaradan digerini yakmayi
Ben bilirim
Sonbahar gecelerinde sırılsıklam bir kenarda aglamayi
Ben bilirim
Hayaller kurup hayallerim icin dua etmeyi
Ben biliyorum
Bu gece de saatlerin gecmeyecegini gunesin hic dogmayacagini
Sen bilir misin?
Sabahin gunese hasreti gibi
Iste oyle ozluyorum seni.
SEVİYORUM SENİ

Gittin ekimde.
Bu soğukta içimi yaktın gittin. Üşümeyeyim diye mi? Ne gerek vardı ki. Sarılsanda olurdu? Ama sen gitmeyi seçtin. Unutulmayı. Vazgeçilmeyi seçtin. Çünkü giderken darmadağın ettin beni. Giderken daha çok acıttın canımı. Unutmam sandın demi. Haklısın unutmam ama bi daha da sevmem seni. Senle beraber tüm aşklara kapandı bu kalp.
Gittin, Ekim’de. Bu soğukta bıraktın beni bi başıma. Rüzgar acıtmıyor ki canımı, sen yaktın ya beni. Üşümüyorum adam. Canımı acıtan rüzgarlar değil, ekimler artık.
Her Ekim, sızlar içim. Her Ekim’de anarım artık seni. İntikam, aşkı Ekim’de öldürmüştü derim. Daha ikinci günden di’li geçmiş zaman oldun. Zamanla unutulursun. Bu da geçer. Ekim’lerde geçer. Soğuklarda geçer. Sen geçersin belki bigün. Ama ben ogün dönüp bakar mıyım arkama? Sanmam.
Gittin de ne geçti elime? Üşümüyor mu için o ellerin? Pardon,aldığın intikam seni ısıtıyor değil mi? Nereye kadar ısıtacak bu intikam seni. Belki bigün üşürsün bana. Beni değil intikamı seçtin. İyi mi ettin bi düşün bakalım? Mutluluğa kadar giderdi bu beraberlik. Kocaman bi evet diyecektim sana beyazlar içinde. Yanımdan çoktan gittin de ya aklımdan. Ordan da gider bigün. Sen bi intikamla çok can aldın. Başta beni. Sonra kendini,bizi hayalleri.. Çok can aldın. Katilim diyebilir miyim sana? Ben artık bi kadavra. Geçer ömrüm öyle. Peki sen adam?Hiç özlemez misin hayalleri?

Cancazım..

Geri