Aklımdasın diyen balıklar, ömrümsün diyen kelebekler gördüm..!!!

Konu sahibi son olarak 4546 gün önce görüldü
954659_700464386636305_2099686513_n.jpg

"Hepimiz aynı bataklıktayız ama bazılarımız yıldızlara bakıyor."

Ben artık sevgili istemiyorum.O fotoğraflarda gördüğüm çiftlerinde bir gün sonu gelecek.Bu yüzden seninle sevgili olmayalım.Sevgiliden de ötesi olalım.Mesela asla bitmesin birbirimize olan hislerimiz.Bu bi aşk olmasın.Seninle her türlü saçmalığı,eğlenceyi,mallığı yapalım.Mesela ailem tanısın seni.Bir yere gitmek istediğimde "kızım oda gelicek mi seninle bak o çocuk iyi biri onunla aran asla bozulmasın" veya "o çocukta gelicekse gidebilirsin" desin,ailem.Başka kızlarlada konuş asıl önemli olan o kızlardan farklı olduğumu hissettirmen bana.Sana güvenebiliyim.Başka kızlarla konuştuğun halde diyebiliyim "siz onun konuşmasına bakmayın onun gözünde ben diğerlerinden farklıyım,biliyorum" diye.Mesela kendi erkek arkadaşlarının olduğu bi gruba mecburi beraber katıldığımızda orda beni koru.Kimse bilmesin aramızdaki bu isimleşmemiş hislerimizi.Ya özel olalım sadece özel.Kimsenin bilmesine gerek yok sen ve ben olalım.Biz olabilmeyi öğrenelim.. Ve asla sonu gelen,birbirlerine sahip olunca bitmiş olan,aşk diye adlandırdığımız tabirin içine biz girmeyelim .Benimle bu kadar özel olmaya var mısın ?
Alıntı..

Ne giden gelir, ne kalan vazgeçer beklemekten. Sen hangi aşkın yalanıydın ki bu kadar düşüncesiz gittin?

Ask-i-LaL 'a ithafen kişisel sayfası , o burda ne paylaşırsa paylaşsın sana ağır gelmesin
Onun yüreği kalbi kadar tertemiz , keşke herkez onun kişiliğinde onun karakterinde olabilse..
Öyle bir arkadaş'a sahip olduğum için Bu yalan fani dünyanın sanal ortamında Allahıma minettarım..

Diyerekten..

Her rüzgar savuracak bir toz bulur.

Her hayal yaşanacak bir can bulur...

Her düş gerçekleşecek bir umut bulur...

Kolay bulunmayan tek şey güzel bir dostluktur...

Kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik...

Ama basit bir sanatı unuttuk...

İNSAN gibi yaşamayı biliyor muyuz?

Zengin; çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir.

Kalp zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş servete sahip olursa olsun yine fakirdir..

Tamamı ve hırsı sebebiyle de halk nazarında hakirdir.

Kalbi zengin olan kimse de ne kadar fakir olsa herkesin nazarında muhteremdir

Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki yoktur

Dost dediğin, sevilecek biri olmadığı zamanlarda bile seni sevmeli.

Sarılacak biri olmadığı zamanlarda bile sana sarılmalı, dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı,dost dediğin fanatik olmalı,bütün dünya seni üzdüğünde bile sana moral vermeli,güzel haberler aldığında seninle dans etmeli ve ağladığında seninle ağlamalı, ama hepsinden daha çok, dost matematiksel olmalı!

Sevinci çarpmalı,

Üzüntüyü bölmeli,

Geçmişi çıkartmalı,

Yarını toplamalı...

Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı

Ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı

Sevgiye herzaman yeri olan yüreği kocaman dostlara...

Ask-i-LaL 'a ithafen kişisel sayfası , o burda ne paylaşırsa paylaşsın sana ağır gelmesin
Onun yüreği kalbi kadar tertemiz , keşke herkez onun kişiliğinde onun karakterinde olabilse..
Öyle bir arkadaş'a sahip olduğum için Bu yalan fani dünyanın sanal ortamında Allahıma minettarım..

Diyerekten..

Her rüzgar savuracak bir toz bulur.

Her hayal yaşanacak bir can bulur...

Her düş gerçekleşecek bir umut bulur...

Kolay bulunmayan tek şey güzel bir dostluktur...

Kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik...

Ama basit bir sanatı unuttuk...

İNSAN gibi yaşamayı biliyor muyuz?

Zengin; çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir.

Kalp zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş servete sahip olursa olsun yine fakirdir..

Tamamı ve hırsı sebebiyle de halk nazarında hakirdir.

Kalbi zengin olan kimse de ne kadar fakir olsa herkesin nazarında muhteremdir

Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki yoktur

Dost dediğin, sevilecek biri olmadığı zamanlarda bile seni sevmeli.

Sarılacak biri olmadığı zamanlarda bile sana sarılmalı, dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı,dost dediğin fanatik olmalı,bütün dünya seni üzdüğünde bile sana moral vermeli,güzel haberler aldığında seninle dans etmeli ve ağladığında seninle ağlamalı, ama hepsinden daha çok, dost matematiksel olmalı!

Sevinci çarpmalı,

Üzüntüyü bölmeli,

Geçmişi çıkartmalı,

Yarını toplamalı...

Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı

Ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı

Sevgiye herzaman yeri olan yüreği kocaman dostlara...

Ali çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
Bu devirde seninde yazdığın gibi:

dost bulmak çok zor.Senin gibi nadir.Tam buldum derken aksini ıspatlayan çok şey yaşıyorum. Şunu anladımki yavaş yavaş gitme zamanım geliyor yine..

Bazen sorun gerçekten bendemi diye düşünüyorum..Ölçüyorum tartıyorum..İnsan önce kendinde aramalı hatayı diyorum.Ki başıma yastığa koyduğumda hakkımda konuşulan ve varılan kanıların gerçekliği hakkında vicdan muhasebesi yapıyorum.Ama şunu anlıyorumki
Güler yüz ve muhabbet bazı insanların değer vermediği şeyler.Vicdanım her türlü rahat..

Benim sırtımı yaslayabileceğim kimse yok bu hayatta..
İşte bazen dost diye sarılıyorum birilerine..Onlarda malum..
Diller acı..ve kemiği yok..
Yapacak bişeyde yok.

Benim için bulunduğun güzel dilekler umarım senin hayatında en üst seviyede olur..
Rabbim Herkesin gönlüne göre versin..
Teşekkür ediyorum..

İnsan dedi ki; “Daha iyi görmek isterdim”. Akbaba şöyle karşılık verdi; “ Benim gözümle gücümü alacaksın .” Ve yine insan dedi ki; “Çok güçlü olmak isterdim”, jaguar cevap verdi; Benim gücümü alacaksın . Sonra insan yine dedi ki;Yeryüzünün sırlarını bilmek isterdim” Yılan cevap verdi; “Ben sana göstereceğim .” Sonunda insan tüm hayvanlardan kazanacağı tüm yetenekleri alınca gitti . Baykuş bütün hayvanlara dedi ki ; “ Artık insan çok şey biliyor ve çok şey yapabilir .” Geyik dedi ki;” İnsan tüm istediklerine kavuştu . Artık kaderi son bulacak .” Yine baykuş; “Hayır, o insanda bir delik gördüm. Asla doyuramayacağı açlık kadar derin bir delik . Onu hüzünlendiren ve daha fazlasını istemesine neden olan şey bu .” Durmadan almayı sürdürecek ve ta ki dünya şöyle diyene kadar ” Daha fazla veremeyeceğim ve verecek bir şeyim kalmadı.​

Sensiz ağzımın tadı yok, çayıma bir şeker fazla atıyorum artık o da faydasız.
Gülüyorum, gülüyorum, gülüyorum… Anlamsız hepsi…
Ağız tadı bir yana da inan hayatın tadı kaçtı yokluğunda.
Olmaz olsun böyle aldığım nefes; hep mi yarım kalır insan, yüreği böyle yüzüstü terk edilmişken?
Dön, lütfen…

Ezgin KILIÇ

Bazen bir şarkı açarsın ve gözünü kaparsın

O senin tüm anlatmak istediklerini, anlatır .

Sanırım alışmaya başlamanın vakti, unutmanın tam da sırası... Defalarca ayrılıp barışmanın hezimeti var üzerimde, yüreğimde aşka yorgunluğun ayak izleri...
Gücüm tükendi, yeniliyorum...
Yüreğim dolu dolu sana! Anlatmaya çalışsam şimdi hissettiklerimi, elime yüzüme bulaşır çaresizliğim... Inan çok ağlarım... Çok halsizim,cok hasretim, cok özledim... Lanet bir çok var her şeyde, her şey biraz fazla...

Alışveriş yap kendine, gardrobunu yenile. Saçlarını kes ya da baska bir renge boya.
Ne farkeder ki; beni hala sevdiğin gerçeğini asla değistiremeyeceksin... Ne kadar inkar edersen et, sen kendi mahkemende bana müebbetsin...

Son bulsun istedikçe daha da dibe vurur acılar.
Bitti dediğin yerde yeniden başlar...

Ezgin KILIÇ

Geri