Aklımdasın diyen balıklar, ömrümsün diyen kelebekler gördüm..!!!

Konu sahibi son olarak 4546 gün önce görüldü
DEM6o.jpg

Kabullenmeli insan unutulduğunu. Kopan bir uçurtmanın ipini hâlâ birilerinin tutması neyi geri getirir ki?

Ben, yine de vazgeçmiyorum seni sevmekten. Eskisi gibi değil ama. Biraz buruk, biraz küs, biraz sitemkar seviyorum artık seni... dudaklarımı ısırıyorum artık adın geçince. Kavga falan çıkarıyorum. Eskisi gibi sakin değilim ama olsun...
Cezmi Ersöz

Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. "Sadece seviyorum"

Cemal Süreya

Yalnızlığı bilmekle aynı şey değildir yalnız kalmak. Gerçek yalnız, paylaşacak kimsesi olmayan değil, paylaşmak isteyebileceği kimsesi olmayandır. Ve gerçek yalnız, yalnız kalmaz; kendini yalnızlığa mahkûm eder.

K.Tazeoğlu

Anlatsam anlayamazdın, bu yüzden sustum…
Sessizliğim içimdeki acının yarabandı gibiydi; konuşsam ağlardım, biliyordum. Kendi harfsizliğimde, kendi sesime kelepçe vurdum.
Sustum…

Sen sevdana baş aktör değil, provasız aşklarına figüran arıyorsun.

K.Tazeoğlu

Olmayacak dua da olsan amin derdim sana.
Sen beni öylesine kaybettin ki,
Bırak aşkı, sevgiyi; artık ahım bile değmesin sana...

Ezgin KILIÇ

Adamız diye gezenler
İlk tartışmada kapıyı vurup gidenler,
Saçma sapan iftiralar atıp ,Başımıza bişey geldiğinde ohh oldu diyenler...
Sonra pişman olup özür dileyip affedilmeyince sizde insanmısnız diyip dibimizden ayrılmayanlar..
Madem insan değiliz,Madem şikayetçisiniz Neden hala peşimizdesiniz...
Çok ilginçsiniz..
Nedir Hazımsızlığınız...
Azıcık Adam olunda Gözümüzde dahada küçülmeyin!!!!

Sebepsiz sevmektir aşk, nedeni olmadan bağlanmak birine.
Hatta sarılamamaktır utançtan, Çünkü utanmaktır sevmek aslında.

Can Yücel

"Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; hem yolunu kaybedersin, hem dostunu!"

Necip Fazıl KISAKÜREK

Son Model Bir Yalnızlık Kiraladım Bugün Kendime

Son model bir yalnızlık kiraladım bugün kendime..
Geçmişe dönmek istediğim de geri vitesi hiç çalışmıyordu..
Frenlerin tutmadığını fark ettiğimde de artık çok geçti!

Kendimi en müsait acıda indirdim!
Kaza gibiydi gidişin..
Tek fark ben kendimi bu ayrılıkta müsait bir yerde indirememiştim!

Gidişinle için rahatladı mı? uzadı mı boyun?
İyileşir mi şimdi benim ağrıyan yanlarım?
Ah be adam,ne olurdu biraz adam olsaydın!

Elçin Gelir

Ne diyeceğimi,Nasıl Yazacağımı bilemiyorum aslında..Uzun zaman oldu yazmayalı..
Aklımı kurcalayan şeyler arasında En büyük derdim sensin bu ara..Bazen Seni Sessizce izleyerek geçiriyorum zamanımı..Bazende Gözlerini ,Tebessümünü ,Vereceğin tepkileri düşünerek geçiyor zaman..
Yastığa başımı koyduğumda Gözümde sen,Sanki içime nakış nakış işleniyorsun..Ruhumu alıp engin denizlerin ortasına atıyorsun beni.
Ne yapacağımı bilemez bi halde kalıyorum çoğu zaman.Dilim tutuluyor,Gözlerim bağlanıyor..
Şarkılarda arıyorum çoğu zaman seni..Susarak özlüyorum bazende..Eksikliğini iliklerime kadar yaşıyorum.kanıyorum..
Kaçayım diyorum gideyim sessizce onuda yapamıyorum..Yokluğunla başedebilirmiyim bilmiyorum..Korkuyorum..
Tarifi mümkün olmayan bişeyler yaşıyorum..Adını koyamıyorum..Sanki elimden gidiverecek sanki bir daha ulaşamayacakmışım gibi geliyor çoğu şey..buna kaybetme korkusu mu denir yoksa Aşkmı denir bilmiyorum...Ama yapamıyorum..
Bazen Sadece Kollarında olduğumu,Bütün dünyayı unuttuğumu düşlüyorum..Ama sonra korkularım sarıyor beni Ya diyorum ya yine üzülürsem??Sonsuz bir karamsarlığa vuruyorum gemileri..
Anlayacağın ben ben değilim bu aralar..Kendimle Baş edemiyorum..Susuyorum..Sen bilmesende Susarak yaşıyorum SENİ..

E.Ö 06.08.2013

Bunca yorgunluğun üstüne biraz durup dinlenmek istiyor kalbim. Bir omuza yaslayıp başımı azıcık soluklanmak hatta bir ömür boyunca güçlü görünmek adına tuttuğum gözyaşlarımı kollarında serbest bırakmak.

İstediklerim aslında o kadar basit ki belki de bana öyle geliyor. Yaşadığım sıkıntıları üstüne atmak değil derdim. Tam da tersi bütün hepsini unutmak için sana koşmak istiyorum. Yangın yerine dönen şu kalbimi aşkınla söndürmem gerek.
Öyle uykusuzum ki gecelerdir bilemezsin. Sensizliğin parçalayan ağırlığından olsa gerek sürekli uyandığım huzursuz uykulardan bedenim yorgun düşüyor. Sen gelsen kafamı koyar koymaz dalıp gideceğim mutlu bir gecenin özlemini çekiyorum.
Gittiğin her yerde izini sürerek senin için delice acınası bir hasretle ardından koşarak hep bekleyerek hep özleyerek geçiyor vakit. Ellerimizden kayıp giden şu zamanın geri dönüşü de yok üstelik bundandır kavuşma telaşım.
Hayatımı şöyle bir gözden geçiriyorum ne kadar çok ertelediğim umut var. Seni ertelenmişler listesine koymak istemiyorum. Ne varsa yaşanılacak tadını çıkarsak! Bir filmi izleyip gülsek mesela patlamış mısır kokusu eşliğinde. Aşkı kıskıvrak yakaladığımız geceleri çoğaltıp kendimizi sıyırsak bu dünyanın tüm gürültüsünden olmaz mı?
Bazen aklının içine girmek istiyorum. Ne düşündüğünü bilmek yüreğinin içine sızarak ne hissettiğini anlamak ve ne öğrendiysem bugüne kadar hepsini unutarak seninle yeniden başlamak ihtiyacındayım.
Aklım ruhum sende takılı kalmışken gündelik hayata uyum sağlamak da zor aslında. Dostların kahve sohbetleri bir film karesi el ele yürüyen bir çift gördüğüm her ne varsa kaçışlarıma daha çok itiyor beni.
Gün olur da usanırsa kalbim bu uzun ve hiç bitmeyecek bekleyişlerden diye korkuyorum. Senden ayrılmak dert değil kapatırız bir gece yarısı telefonları kendimizi bitiririz birbirimizde. Sonra ne olur? Aklım ayrılığı kabullense de başka bir ten tenime değdiğinde yüreğim yine ihanet sayar bir yabancının gözlerime bakan gözlerini.
Sana ait olmaktan vazgeçmem için kalbimin bunu kabullenmesi gerekir yoksa mantığım bitti diye çığlık atsın ne fayda? Senin adını söylersem sevişirken gittiğim yerde bir kitap görür ve seni aramak istersem ya da en sevdiğim şarkı çaldığında aklıma yine sen gelirsen gerçekten senden ayrılmış sayılır mıyım?

Sevdiğim serin bir yaz gecesinin ortasında gelsen hiç haberim olmadan ansızın çalsan kapıyı karşımda seni görünce gözlerim ışıldasa sessiz bir çığlık atsam içimden dakikalar boyunca sarılıp kalsak o kapının önünde. Balkonda bir güzel masa kursam yanına da bir küçük duble koysam hasrete yakışır diye; sonra sen anlatsan yokluğunda neler yaptığını ben gözlerinin içinde kaybolarak dinlesem. Ellerimiz kenetlense birbirine hatta vücudumuz sabaha kadar sarmaş dolaş uyusak yalnız rüyalara inat. Sen artık gelsen sevgili çünkü bu kalbin sana ihtiyacı var….

Alıntı..

İçimde bişeyler Kopuyor Sessiz çığlıklar eşliğinde..
Gitsem mi Kalsam mı bilemiyorum...

Ve bir kez daha anladım
Gelişi güzeldin sen sevgilim, gidişi değil..

Usta terzi dar kumaştan bol gömlek diker,
doğru tartan esnaf rahat huzurlu gezer,
eğrinin ve doğrunun hesabı mahşerde,
dünyada biraz huzur herşeye bedel.
-Barış Manço

Seni, anlatabilmek seni.
İyi çocuklara, kahramanlara.
Seni anlatabilmek seni,
Namussuza, halden bilmeze,
Kahpe yalana.

Ard- arda kaç zemheri,
Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu.