Aklımdasın diyen balıklar, ömrümsün diyen kelebekler gördüm..!!!

Konu sahibi son olarak 4544 gün önce görüldü
Yıllardır Kendini Bulutlarda Saklayan İllegal Bir Yağmurum!

Bir Yağsam Pahalıya Mal Olacağım...

Alıp başımı gidiyorum yine sana
Çünkü bir intihar borcum vardı
Kalp atışlarıma..
Arkamdan sesleniyorlar !
Allah bir daha hastalık yüzü göstermesin
Amin diyorum Allah bir daha yüzünü göstermesin...

Aşk abdest gibidir; şüpheye düşersen bozulur bakışlarında diyar diyar gezdiğin değil; bir bakışıyla diyarına gittiğindir AŞK.

Olmadı mı?
Olmasın!
Kalbim demir kapı
Gözüm kör pencere bundan böyle...

Her seni seviyorum diyene,
"Ben de" diyeceğim bundan böyle!

Onlar üstüne alınacaklar sadece..

Kahraman TAZEOĞLU

Çok geç anladım ihanetini gizlediğini..
Oysa sen benim güvenip sırtımı yasladığım dağımdın,
Bu kadar erken yağmasını beklemiyordum karlarının.
...
Oysa daha saçlarının beyazladığını görecektim senin,
Şimdiyse karalar bağlayacağım, dokunamadığım her bir teline.
Ve sana "mutlu ol" diyemeyeceğim,
Dualarımken dilimde, ah'larıma dönüşecek ismin.
Senden kalan tüm iyimserliklerimi bir kenara bırakıp;
Son sözlerimi fısıldayacağım kulağına,
Bana ne yaşattıysan aynısı yaşa sevgilim...

Seni bekleyişimin adı yok !
Sadece yüreğimde lâl olmuş duâmsın..

Eğer imkanım olsaydı seninle bir daha tanışırdım. En baştan sevmeye başlardım seni yeniden. Seni ne kadar çok sevdiğimi daha az belli ederdim. Sana olan sevgimi bilmeni her istediğimde değil, bunu duymaya her ihtiyacın olduğunda söylerdim sana...
Eğer bir daha tanışabilseydim seninle yeniden; bu aşkın asla bitmeyeceğini düşünerek değil, seni ne kadar seversem o kadar kardır diyerek bir başka sarılırdım sana...

Ezgin KILIÇ

Belki bir gün aklına gelirim...
Saçma sapan bir filmin repliğinde ya da diline nereden dolandığını bilmediğin bir şarkı sözünde...
Merak etme; bir an gelir, sonra geçerim. Zaten ben ne zaman senin hayatına ortak oldum ki, hep misafirdim.
Takma kafana; sen bir hatırlarsın, ben bin biterim...

Ezgin KILIÇ

Özlemek, yanında olmayan bir şeyin seninle olmasını Allah’tan istemekse eğer,
Ben ibadetimi hiç aksatmadım, gel…

Ezgin KILIÇ

Senin için yapmak istediğim öyle çok şey var ki. Geceleri seninle uyumak, sana kahvaltı sofraları kurup, akşam yemekleri hazırlamak. Yağmur da ıslanmak için ısrar etmek ve hasta olduğunda hiç bıkmadan iyileşmen için elimden geleni yapmak. Senin için yapmak istediğim öyle çok şey var ki. Sana sarılmak, en sevdiğin filmleri alıp dizlerine yatarak izlemek, tuttuğun takımın formasını giyerek hiç anlamama rağmen sırf sen mutlu ol diye seninle birlikte maç izlemek, içtiğim zaman çekilmez biri olsam da rakılı sofranda tokuşturduğun kadeh olabilmek için seninle içmek. Senin için yapmak istediğim öyle çok şey var ki. İhtiyacın olsun yada olmasın her an yanında olabilmek, ikimize ait yüzlerce resim çekip, hepsini tek tek seninle incelemek, seninle gülmek, seninle ağlamak sevgilim, zor zamanlarında seninle ağlayabilmek.

Senin için yapmak istediğim bunca şey varken,

Sen hala kendi iyiliğim için seni unutmam gerektiğini mi söylüyorsun?

Zamanla geçeceğine inandığım hiçbir şey geçmedi. Belki birazdan geçer bu sokaktan dedim. Duyarım ayak seslerini, hisseder bakarım. Az da olsa, ufacık bile olsa diner özlemim dedim, geçmedi. Zamanla geçeceğine inandığım hiçbir şey inan ki geçmedi. Acım diner dedim, umutlar yeniden büyür, hayaller yeniden kurulur, 'biz' belki bir umut birbirine kavuşur, yaram geçer dedim. O da geçmedi. Onunla olduğum, yanından hiç ayrılmadığım, her an mutlu olduğumuz anlarla dolu geçecek sandım günlerim. İnan ki geçmedi.
Tek bir şey geçti sevgilim,

Artık bizim için çok geç'ti...

Biliyorum yapamayız.
Ne cennetine girebiliriz bu aşkın, ne cehenneminde yanabiliriz.
Biliyorum sende seviyorsun.
Ama ne ıslanmaya hakkımız var bu yağmurda, ne de üşüyebiliriz.
Biliyorum çok özledik.
Ama ne sen sarılabilirsin bana, ne de bir kez dokunmaya gücüm var benim sana.
Biliyorum kavuşamayız.
Çünkü ben çok kırıldım, hayallerim de öyle...
Öyle ya,
Üst üste koyduğum hayal kırıklıklarımın yanında halt etmiş Eyfel Kulesi bile...
Elçin Gelir..​

Ne içimden terk edebiliyorum seni ne de terk ettirebiliyorum sana içimi!

K.Tazeoğlu​

Evdeki bayat ekmek gibiydin.Ben sana nimet deyip başımın üstünde tutarken, sen gidip başkalarının çöplüğünde küflenmeyi tercih ettin..

"Geçer dediklerimi geçirdim, biter dediklerimi bitirdim. Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz." (Hz. Mevlana)​

Geri