Aklımdasın diyen balıklar, ömrümsün diyen kelebekler gördüm..!!!

Konu sahibi son olarak 4545 gün önce görüldü
Cancazım'a..
09/11/2009 tarihi..Ben hiç unutmuyorum bu tarihi...bu tarih ki bizi zorunlu olarak ayıran ve seni kaybetmeme sebep olan tarih..
Gün geçtikçe daha çok özlüyorum seni.İnsanların çirkefliğini,acımasızlığını vurdumduymazlığını gördükçe daha çok özlüyorum seni..Sen gittikten sonra aslında kimseye güvenemedim bidaha. Çoğu zaman yanılttı insanlar beni..çoğu zaman canımı yaktı.Yani anlayacağın yine kimse senin gibi olamadı..

Gidişini izlemek kadar zor gelişini beklemek..Sabır etmek..Avuntulara sığınmak..
Senden önce ne olduğumu bilmiyorum.Ama senden sonra ne olduğumu çok iyi biliyorum.Senden sonra sabırlı,Beklemeyi bilen ve umut dolu biri haline geldim.
Aynı zamanda karşımızdakinin ne kadar kötü olursa olsun sorunların nezaketle çözülebileceğini de bana sen öğrettin.

Yokluğunun üstünden bi hayli zaman geçti cancazım.Zor.Hemde çok zor dayanması..Her an bi yerden karşıma çıkacakmışsın umuduyla beklemek daha da zor.

Kurduğumuz hayallerimiz vardı bizim seninle.Küçük bi evimiz olacaktı filmlerdeki gibi.Bir kızımız birde oğlumuz.İsimleri bile belli olan..Sonra çok sevecektik birbirimizi,hiç bırakmayacaktık..Her durumda yan yana olacaktık..
Seni öyle özledim ki etrafımdaki bütün insanların unut artık çıkmaz karşına diyişleri bile umrumda değil.Biliyorum geliceksin birgün..geliceksin tutacaksın kolumdan ve götüreceksin beni herkese inat.
Şimdilerde karşıma çıkman için daha çok dua eder oldum.Her gece yatarken dualarımın üstüne seni onlarca kez diler oldum.Her sabah gözlerimi açtığımda belki bugün karşılaşırız diye umutlanıyorum..Pes etmeyeceğim.Bekleyeceğim.Biliyorum bir gün Adımı tek nefeste söyleyerek çıkacaksın karşıma.Ve emin ol hiç tereddüt etmeden Cancazım diyeceğim sana..Hoşgeldin..Hoşgeldin cancazım..

M..:lutfen:

07/09/2013.​

Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı aksam güneşi...
Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi
İnsan hergün anımsarmı aynı gözleri
SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu
Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun, herkesden başkaydı işte...
Güldüğü zaman yukarıya bakardı;
Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı...
Ne güzeldiler sen bilmiyordun...
BEN SENİ SEVİYORDUM...
Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler
Duvarlara, vitrin camlarına, kaldırımlara çarpıyordu
Geri dönüyordu, çoğalıyordu
Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, herseyi erteliyişim oluyordun
Kalp ağrısı oluyordun,
Birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun,
Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk,
Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyorduk ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk
Cesurduk...
Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kızmızıydı bütün karanfiller...
Ben SENİ SEVİYORDUM sen bilmiyordun...
Sevinçlerim oluyordun arasıra sen hiç bilmiyordun
Sonra herhangi biri oldun, bütün sevinçlerim bittikten sonra
Yagmurlar yağdı serin haziran aksamlarına
Derken bir gün uzaktan gördüm seni...
Saçların bana inat başın herseye meydan okuyarak işte yine aynı
Kalbimi acıttı her zaman ki gibi...
Değiştik sanıyordum ve sen yine bilmiyordun
Şimdi bunları anlatsa sana birileri kim bilir yada boşver bilme en iyisi..

Attığın adımlara dikkat et ,Umutlarıma Basıyorsun..
Takılır düşersinde Avuçlarını kanatır yürek kırıklarım...

aşk zaten uzun ömürlü bısey deıldır uzun omurlu sanan agır ergendir saçmalık gelıor ya :D lıse hayatında ask meşk saçmalık ılerıkı yaslarda emınım dusunulur ama

yaw ne kısler gordum emınım herkes hayatında senı sevıorum bıtanem dıolar ne oluor ayrılıorsun uzun omurlu deıl sahsen ask =para (: pekı sımdı soru souorum lıse hayatında kac kışı evlendı veya mutlu olabıldılermı :D yanı evlılık olur ama uzun omurlu oldumu (: balık kelebekden farkı yok hayatımın anlamı hayatımın cıcegı derler 5 dk sonra ayrılma hahah :D

yaw ne kısler gordum emınım herkes hayatında senı sevıorum bıtanem dıolar ne oluor ayrılıorsun uzun omurlu deıl sahsen ask =para (: pekı sımdı soru souorum lıse hayatında kac kışı evlendı veya mutlu olabıldılermı :D yanı evlılık olur ama uzun omurlu oldumu (:

Neden direk evliliğe girdinki.Yaş kaç olursa olsun insan sevmeyi bilmiyorsa hiçbişey farketmez.Bir bakarsın adam almış yaşını başını ama hala odunsu davranışlar sergileyebiliyor.birde bakıyorsun 20 li yaşların başında sevdiğine sevdiğini gerçekten hissettirebilen,o duyguları hem yaşayan hemde yaşatabilen biri olabiliyor.
Evlilik olması şart değil.Sadece Sadakat ve Sevmeyi bilmek yeterli bence...

haklısınızda ne bılım bende emınım sevmısımdır de sımdı pekde umrumda deıl zaten soguorsun bellı bır sure sonra.

haklısınızda ne bılım bende emınım sevmısımdır de sımdı pekde umrumda deıl elbette ıı bısey elbette güzelde sımdı oda benı umursamıordur (:

İlerde Daha iyi anlayacaksın.Şimdilik akışına bırak.düşünme bunları..Zamanı geldiğinde sen istemeden de olsa o duyguları yaşayacaksın.Seveceksin sevileceksin.Acı da çekeceksin ,Lanet de edeceksin..Ama zamanla..

galıba haklısın zaten ılerıkı yaslarda daha anlaşılır gelıcek (:

ama eskıden ask vardı ya sımdı ıse nasıl aldattığını kac kısıyle sevgılı olduugnu anlatan kısıler var ne yazıkkı ınsan soguor bıde gorup duyduysa (:

1236320_721329924549751_1434772159_n.jpg

Bir ailem birde can dostlarım.diğerleri mi ? Onlar hikayeydi okundu bitti.

Bazı sıfatları kendin seçersin, bazılarını insanlar sana ekler, bazıları ise direk kader tarafından verilir ! bildiğim bişey varsa doğru tek değil ama gerçek kesinlikle öyle ..

Hassas yürekler taşıyoruz

Camdan
Çatlayan
Buğulanan
Kırılan..

Candan dost aramamız da bu yüzden Camdan anlayan..​

Hassas yürekler taşıyoruz

Camdan
Çatlayan
Buğulanan
Kırılan..

Candan dost aramamız da bu yüzden Camdan anlayan..​

Teşekkürler Canım.Ama ben Candan dost olmadığını bir kere daha anladım.İnsanlar en yakın arkadaşına bile kızınca ağzına geleni sayabiliyor.Paylaştığın herşeyi yüzüne vurabiliyormuş.Demekki insanlara güvenmemek gerekiyormuş.Acı tecrübeyle sabit.
Kimseye ne inanacaksın ne güveneceksin!

Geri