Akışına bırakınca her şey düzeliyor mu?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Bazen zorlamamak gerekir ancak tabii ki konuya göre karar verilmelidir. Akışına bırakınca her şey düzelmese de başka seçenekler ortaya çıkabilir.

sadece balıklar akışa göre hareket eder. zorlayın demiyoruz ama olduğu gibi de bırakmayın, eylem ve emek şart. sadece nerede çabalamayı bırakmak gerektiğini öğrenmek lazım.

söz konusu forumsal ise evet. bknz: fnet..
düzeltmeyi birakip, ben bozuldum.
neyse..

akışına bırakınca her şey düzelmiyor. peşinden gitmediğin, emek vermediğin hiçbir şey kendiliğinden düzelmez. kendimizi kandırmayalım.

Evet. Bir gün bunu uzun uzun anlatacağım şimdi oğlumu doyurmam lazım.

Kısaca tevekkül 🥰

Herkes eremez o noktaya

Zorlu yollardan geçer her insan elinden geleni yapar ve yaradana bırakır herşeyi..Teslimiyettir aslında akışına bırakmak ve sonunda emin olun ki herşey düzeliyor🙋🏻‍♀️

Zaman ileri doğru akıyor. Akışına bırakmama diye bişi yok. Hayat, her şeyyy akaarr gider. Üzerinde yaşadığımız yaşlı gezegenimiz bile 4.5 milyar yıl yaşında. Bu o kadar büyük zamanki Güney Amerika kıtası Afrika'dan milim milim uzaklaşmasına rağmen arada zamanla bir okyanus bile oluşmuş. (Atlantik)
İnsan Dünyada toz tanesi, Dünya ise kainatta. Dünyanın kadim yaşına kıyasla, insanlık bile bir salise gibi minicik bir an içerisinde var olmuş gibi düşünün bu gezegende. 200.000 bin yıl önce yaratıldığımızı düşünen bilim çevreleri var yani. Kıyamet anına değin her şeyy akıp gidecek. Nice nesiller geldi göçtü buradan. Şuan dünya üzerinde yaşayan tüm insanlardan daha fazla insan yaşadı ve öldü.

İyi ya da kötü bir hal alıyor mecbursunuz akışına bırakmaya

Bazen zorlamayı bırakıp akışa bırakmak gerekiyor. Dinlensin, nefes alsın, alan açılsın her ne için emek veriliyorsa.
Bazen de akış arayı kabul etmiyor.
Çok sıkmadan uyanık kalmak lazım. Biraz kedi uykusu gibi...

Geri