Akıllı telefonu olan ama aklı olmayan insan

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
ülkemizde bolca mevcut, asgari ücret ile çalışıp 3 ayık maaşını telefona yatırırlar.

Ekmek parasını sigaraya içkiye yatıranlardan bir farkını göremiyorum :)
Bizim burda öylelerine ayranı yok içmeye tattaravalliyle gider ..... derler.

Allah akıl vermemiş ama eline akıllı bir cep telefonu iliştirmiş diyebileceğimiz insan...

Bir de bunu hava atmak için kullanan insanlar var.

Benim telefonum seninkinden daha akıllı...

çevrede ne yana baksanız 3 5 tane görmeniz mümkün

Buna bende karşıyım. Sonrada evlerine hacize gittiğimde, açız açız diye yırtınırlar. Nefsini doyurmamış ve dış görünüşe önem veren zihniyetler alayı benim gözümde eziktir . :)

bende yok mesela akıllılardan,sevemedm.en güzeli eski telefonlar bnm gibi sakarlara en iyisi onlar memnunum :D

Bende hala o akıllı telefon kullananlar kervanına katılmadım ben özel eşyamdan bi türlü kopamıyorum çapulcumuyum ne!:dd çok eskicek kullanılmaz hale gelcek anca ozaman değiştirim..
blink.gif
Bence sadece havam olsunda nolursa olsun zihniyeti taşıyor bu sürekli telefon değiştirenler..!

Akıllı telefonu olup aklı olmayan insanla, kendisi akıllı olup bataryası tam bi geri zekalı olan telefonunun aynı familyadan geldiği Amerikan Pediatri Akademisi'nin araştırmalarıyla kanıtlanmıştır :honk:

Bir telefon yere düştüğünde kendi kalkamıyorsa ben eğilip alıyorsam aklından şüphe ederim. (Beklentim farklı)

Ayrıca bu kişilerin çoğunun ayfonu varken içinde çaldırmalık kontör yoktur. 3310 u olan gönlü zengin arkadaşlarına muhtaçtırlar.

Safsata.
Tamamen zevk ve istek meselesi.
Hı ben kredi çekip telefon alır mıyım? Hayır.
Ama demek ki istemiş ve almış, seviyor baane.

Son düzenleme:
Telefon bir iletişim aracıdır ve insanları aramak dışında bir amaca hizmet etmesi zaten başlı başına sorundur.
İş amaçlı birkaç maile bakmak dışında, telefondan sürekli tüm vaktini sosyal medya platformlarında harcayanların nasıl bir hayatı olabilir ki?
Arama dışında telefona elimi bile sürmemeye gayret ediyorum. Yanımda birileri varsa zaten asla telefonla oyalanıp da karşı tarafa saygısızlık yapmam.

Telefon kullanmayı bilmeyen insanlar çok tatlı oluyor. Whatsappdan ses atacağı zaman hangi tuşa basacaktım ben diye sormaları hele.

• Üzgün
Tepkiler: L_
Aa ben.
Akıllı telefonların ne özellikleri varmış da ben bilmiyorum pek.
Zaten aykû testim 38 çıkmıştı.
Vatsap bir de alo alo yeterli ya, adam olana çok bile.

Bir de akıllı telefon için kredi çeken akılsızlar var.

E akıllı telefon aklı almıyor mu zaten?

Geri