Akıllı erkek mi yakışıklı erkek mi yada zengin erkek mi ? =))

Konu sahibi son olarak 1673 gün önce görüldü
Madem erkeklere soru sorduk aynı soruyu bayanlara da soralım =) Evet kızlar yorumları alalım ? Hangisi önemli bizim için ? :cici:

Ve @
Maria puder ricası üzerine ODUN mu ? =)))

Hepsini tek tek açıklamak gerekir.

Zengin erkeğe pek güven olmaz bir bayan erkeğine güvenmek ister. Zengin erkeklerin çoğu çapkın olur,ortam meraklısı olur nitekim bu ilişkiyi bozabilir.

Yakışıklı erkek ise sürekli fiziğini,tipini kullanarak egoist olur bütün kızların kendisinin etrafında döndüğünü sanar ve birlikte olduğu bayan ile ilişkisinin bozulmasını pek umursamaz (Elimi sallasam ellisi)

Bir bayanın tercihi akıllı erkek olmalıdır. Daha güvenilir,dürüst olur ilişkide iki kişiden biri çok güzel veya çok yakışıklı olursa zaten fazla sürmez. İki tarafında aynı derecede dikkat çekmesi lazım bana göre.

Zengin erkek deger bilmez , hersey elimde dusuncesiyle takilir
akilli erkek hep partnerin dah aakilli sosyal toplumlarda daha baskin olmasini ister
yakisiklida hep daha guzelini bulur aman diye dusunur bana gore.

Cok yakisikli olmasin , cok zengin olmasin orta halli olsun, cokda zeki olmasin normal olsun
mueddeb niye boyle konular aciyorsun sen :D

Zengin erkeğe gerek yok yeterince para kazanıcam :) bu konuda kendime güvenirim, ama mutlaka düzgün bir işi olsun.

Yakışıklılık göreceli , aşırı olmasına gerek yok ama eline yüzüne bakılacak biri olsun tip önemlidir.

Aptal erkeğe tahammül edilemez zaten.

Zengin erkek deger bilmez , hersey elimde dusuncesiyle takilir
akilli erkek hep partnerin dah aakilli sosyal toplumlarda daha baskin olmasini ister
yakisiklida hep daha guzelini bulur aman diye dusunur bana gore.

Cok yakisikli olmasin , cok zengin olmasin orta halli olsun, cokda zeki olmasin normal olsun
mueddeb niye boyle konular aciyorsun sen :D
ne bileyim merak :p

Daha önce de yazdım. Çirkin ama zeki erkek fav.

Buyrun ..?
Buyruun ?
Buyrun diyorum sizi dinliyorum :)

Zengin bir erkek beklemem açıkçası, aramak zorunda kalırsın ve o değer bilmeyen adam olur.

Akıllı erkek iyidir senin yanında onur kaynağın olabilir yada zekasına güvenip ukalalığı ile utanç kaynağında olabilir.

Yakışıklı erkek olabilir bak bende kendime güveniyorum yanında aşağı kalmam heralde neden olmasın :D

zengin erkek her türlü hanımlar, o makyaj malzemelerini, ayakkabıları, bluzları babamızın emekli maaşı ile almıyoruz sonuçta.

Ben kendim çalışıp alıyorum Oggy :p
Biraz yakışıklı çok yakisiklikligindan on planda olan bi zeka istiyorum ama yok:p

hepsinden az az akıldan bol miktarda olanı iyidir :p

Bunların yanında odunu da seçeneklere ekler misiniz? Please. .

hepsinden biraz olmalı ama ilk baza alacağım akıllı olması olur.
Her konuda konuşabileceğim, birbirimize bir şeyler katabileceğimiz bir erkek isterim karşımda.

günlük 300 kelime kapasiteli zekaya sahip, organları yerinde, zengin erkek sizi mutlu edecektir.
Katsayılar şu şekilde:
zeka=4
Yakışıklılık=4
Para=8
Asgari 70 puanı gördüğünüzde basın nikahı :p

Zengini Pas Geçiyorum, Düzenli, güzel bi işi olsun yeterli.
Yakışıklıya Gelince; Olmalı Ya :) Yanıma Yakışmalı Hani :)
Zeki Erkekler ise ; İşte onları çok severim.

Geri