Akılda kalan pembe diziler

Konu sahibi son olarak 3282 gün önce görüldü
Belki Dallas ve yalan rüzgarınin sonuna yetişmiş olabilirim ama aklımda şahane diziler kaldı çocukluğumun kabusu isabel..manuela nin ikizi ve Fernando nun tipsiz ve romantik halleri :liv:
Genel de Brezilya,Meksika ve Arjantin yapımı olan bu diziler yüzünden tüm erkeklerin romantik,zengin ve aşık olduğunu düşünürdüm :liv:

Dizinin müziği Julio iglesisas in hos sesi ile bugün hala kulağımda.

Manuela yüzünden tüm çocukluğum ve ergenligim sarı uzun saç isteği ile geçti sonunda olduda bir ise yaramiyormus ogrendim:D

Tabii evde yalnızken her an bi yerden o korkunç isabel çıkacak diye korktuğumu hala hatırlıyorum :liv:

Buyrun bu da 90 li yılların çocuklarına <3

[YOUTUBE]0bqTYEFPNqE[/YOUTUBE]

benim aklıma vahşi güzel geliyor ne güzel hatundu be :liv:
[YOUTUBE]T__D7JOSeiY[/YOUTUBE]

Peki ya thalia ya yetişmiş nesil ?:D
Maria Mercedes 'i ve Louis Fernando yu,psikopat soraya yi unutursak Kalbimiz kurusun hshdjdhd:D

[YOUTUBE]DjPmfB-DEe4[/YOUTUBE]

Maaariiimarrrrr uuuiiiii kostarikaliiiiii .pppp verin arkadan jenerik muzigini cabukkk

Real Amor ???? Dublaj bulamaz hareketlerini izlemekle yetinirdik hey gidi hey :D

real-amor.jpg

[YOUTUBE]zMbkismUYQw[/YOUTUBE]

Dedigim gibi thalia ile dolu dolu geçen çocukluk ve ergenligim şu diziyi her izleyisimde belalar okumama sebep ...
Fernando del castillo altemiano muydu ne zikkim dizi de rosalinda ya aşık rosalinda ise varıoş bir semtten yasayan fakir kız ...
Ama o fernando del castillo altemiano nun cadaloz annesi yüzünden kavuşmalari çok zor.
Hele rosalinda nin üvey cadaloz ablası da araya karisinca izlerken ağlamaklı olur insan :liv:

Yalnız Fernando da çok tatlı:asd:
Buyrun hizmette sinir yok:D

[YOUTUBE]VYclZh4bY[/YOUTUBE]

Turk kanallarinda oynadi mi bilmiyorum ben Ispanyol tv kanallarindan izledim :D

[YOUTUBE]9opw8UHVMZI[/YOUTUBE]

Bu dizinin müziği hala aklımda ama sonlarına yetiştim:(((

Ve karşınızda Meksika dizisi "sarıl bana" onun yüzünden Mexico City yi veracruz'u ve kahve cekirdekciligini öğrendim :d
Meksika da sanırım şimdilerde bir plaj adı olan Maria del Carmen ve Fernando Jose nin aşkını konu edinen ve kimin eli kimin cebinde belli olmayan aşırı entrikali ask-i memnu nun yanında halt ettiği dizi :d

Maria nin partneri thalia nin da aynı zamanda partneri olan Fernando colongu muydu neydi adamın adı yani bizde ki Tarık Akan gibi bir şey :D

[YOUTUBE]nWNHy9yDk4Q[/YOUTUBE]

Seleste diye bir karakter vardı ama dizinin ismini hatırlayamadım.
Vahşi Güzel şapkalı kız harika idi ya.:sırıt:

Atv'de oynadı. Bizim tv bozuktu kuzenlere giderdim hergün izlemeye. ;d
Ama sanırım yarıda bıraktılar.

Aşkın peşinde vardı bu dizilerden farklı olarak
[YOUTUBE]Qnab-oQytrw[/YOUTUBE]

Jade de Fas dizisi olarak efsane. İyi bir hatırlatma oldu Ashriel teşekkürler.

Mariya ,celeste ,rosalinda dizileri vardı Siyah inci mesala artık dizilerin adı aynı içerikleri farklı galiba o.dizileri asla.izlememicez
ATV nin Show TV nin kuşakları.guzeldi

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri