Akdeniz Kızı - Onurcan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sonunda anlatmaya karar verdim çok kararlı haldeyim
Genç yaşımda birine bende 8 ayımı verdim
Benim beceriksizliğimden güzel günleri yaşayamadık
İçimde kalan umutları yazdıklarımla belirtme vakti geldi
Birgün yine başı boş geziyorum ben forumda
Bir mesaj geldi ondan kalbim yerinden oynadı o anda
Dediği cümle tamam deneyelim ama kalsın aramızda
Sonra dedim kendi kendime mutlu olucam onunla
Herşey yolundaydı numarasını aldım telefonda konuşmalar
3-4 gün birbirimizi daha yakın tanımak için delidolu sorular
Bir kış akşamı babamla kavga etmenin sonucu
Önüme gelen ilk insan oydu patladım ben ona
Gitti benden herşey başlamadan bitti ben tükendim
Her gece karanlık sokaklar alışkın hale bana geldi
Elimde birayla kafa bulduğum saatler hergün düzene girdi
İlk zorlukta gitmesini aklıma getirdikçe hep delirdim
Sonra günler haftalar aylar geçti mesajlarıma cevap bulmadım
Sen hep iyiki vardın ama koskoca 3 ay yanımda olmadın
Başkasının seni sevdiği duyunca umudum kalmadı
İçime kapandım senin anlayamadıklarını dostlarım anladı
Tam sensizliğe alıştığımı sandığımda mesajınla herşeyi başa sardım
Nasılsın dediğinde gülüşlerim 5 yaşındaki çocuk gibi kaldı
Üzmek istemiyorum seni bu lafları bence geç artık
Seni mutlu eden birileri olduğunda beni 2.ci plana attın
İstanbula geldiğinde bana görüşelimmi demişti
Bende onu unuturum diye başkasıyla nişan hazırlıklarına girişmiştim
Olmadı hiçbirşey yine yolunda gitmedi
Benimle sözlenmek isteyen kıza aklımda başkası var yapamam demiştim
Böyle bir hikayeydi dostlarım onunla hiç biz olamadık
Ne zaman bana hoşcakal dese bende böyle karaladım
Unuttum artık seni akdeniz kızı artık önüme bakıcam
Seni hatırlatması için kızım olursa adını Asya koyucam

Değerli kardeşim can içinden gelenleri bize aktardığın için yüreğine sağlık.

Öncelikle belirttiğin gibi küçük yaşta bir ilişkiye başlamışsın.Aşkın yaşı olmaz fakat aşkın zamanı vardır.Güzel günleri yaşayamamanı senin beceriksizliğine bağlamıyorum bunun nedeni kalbinin saf ve temiz olmasındandır.Gecelerini elinde rakı şişeleriyle bitirmeye çalışırsan ilerde daha huzursuz olursun.Bir şeyleri kazanmak uğruna kendini kaybedenlerden olma.İnsanları bağışlamak kolaydır fakat güvenmek zorlaşır. Yaşama umudunu kaybetme henüz çok gençsin sana,ailene,sevdiklerini en önemlisi kendini üzmemelisin. Fazla düşünme önünde koskocaman bir yol var bir yol çizmeye başla tüm geçmişin izlerinden arınmış halde arkana değil önüne bak ki kaybetme. Allah yardımcın olsun gönlüne göre birisini nasip etsin olmuyorsa zorlama değerli kardeşim :) Bu arada Nasibin olursa ilerde bir çocuğun olduğunda ismini Zehra koymanı öneririm :)

Sen ayağa kalkacak kadar cesursun.

Çok içten güzel anlatmışsın içindekileri. Yaşın daha çok küçük. Bu yaşta bu kadar kapatma kendini. Evlilik içinde bence erken. Bir süre hayatına kimseyi almada. Onu unutup, yeniden mutlu olabilmen için kendine zaman tanı. Dinle kendini biraz. Zamanla herşey geçecek. Unutmayacaksın belki ama bu kadar yakmayacak canını. Herşey yoluna girecek. Sadece biraz sabret. Ve bu yaşta içki içerek kendine zarar verme. Herşeyi akışına bırak. Zamanla karşına çok daha iyileri çıkacak ve çoook mutlu olacaksın inşaAllah. Rabbim gönlüne göre versin kardeşcanım. :cici:

Günlük yazıyorsun sen genelde. Bu da ayrı bir güzelliğidir yazmanın.
Bu yazını bir hafta sonra tekrar oku ve üzerinde çok değişiklik yapacaksın. Genel de öyle olur.
Günlüğü kafiyeli yazarsan, okuyucuyu yorar. Daha çok kitap okuyup, daha çok yazmanı geliştirmelisin. Eski yazılarına baktığım zaman evet değişiklik var ama bu zamanla daha çok gelişecek. Sonu kafiyeli olması gerekmiyor. Çünkü akrostiş bir yazı yazmıyorsun.( genel de bu tarz yazılarda kafiye kullanılıyor). İçini dökeceğin bir yazıyı serbest bırak. Bir şeylerin uyumunu sağlamaya çalışma. Bu durum hem okuyucuyu yorar hem de okuma isteğini bırakmaz. Ve kelime hazineni daha çok geliştirirsen araya üç beş kelime serpiştirdiğin zaman harika yazılar ortaya çıkacaktır.

Yüreğine sağlık. :)

Değerli kardeşim can içinden gelenleri bize aktardığın için yüreğine sağlık.

Öncelikle belirttiğin gibi küçük yaşta bir ilişkiye başlamışsın.Aşkın yaşı olmaz fakat aşkın zamanı vardır.Güzel günleri yaşayamamanı senin beceriksizliğine bağlamıyorum bunun nedeni kalbinin saf ve temiz olmasındandır.Gecelerini elinde rakı şişeleriyle bitirmeye çalışırsan ilerde daha huzursuz olursun.Bir şeyleri kazanmak uğruna kendini kaybedenlerden olma.İnsanları bağışlamak kolaydır fakat güvenmek zorlaşır. Yaşama umudunu kaybetme henüz çok gençsin sana,ailene,sevdiklerini en önemlisi kendini üzmemelisin. Fazla düşünme önünde koskocaman bir yol var bir yol çizmeye başla tüm geçmişin izlerinden arınmış halde arkana değil önüne bak ki kaybetme. Allah yardımcın olsun gönlüne göre birisini nasip etsin olmuyorsa zorlama değerli kardeşim :) Bu arada Nasibin olursa ilerde bir çocuğun olduğunda ismini Zehra koymanı öneririm :)

Sen ayağa kalkacak kadar cesursun.

Sağol kardeşim benim düşüncelerin için :)

Çok içten güzel anlatmışsın içindekileri. Yaşın daha çok küçük. Bu yaşta bu kadar kapatma kendini. Evlilik içinde bence erken. Bir süre hayatına kimseyi almada. Onu unutup, yeniden mutlu olabilmen için kendine zaman tanı. Dinle kendini biraz. Zamanla herşey geçecek. Unutmayacaksın belki ama bu kadar yakmayacak canını. Herşey yoluna girecek. Sadece biraz sabret. Ve bu yaşta içki içerek kendine zarar verme. Herşeyi akışına bırak. Zamanla karşına çok daha iyileri çıkacak ve çoook mutlu olacaksın inşaAllah. Rabbim gönlüne göre versin kardeşcanım. :cici:

Ayşegülüm sağol düşüncelerin için öptüm :o

Günlük yazıyorsun sen genelde. Bu da ayrı bir güzelliğidir yazmanın.
Bu yazını bir hafta sonra tekrar oku ve üzerinde çok değişiklik yapacaksın. Genel de öyle olur.
Günlüğü kafiyeli yazarsan, okuyucuyu yorar. Daha çok kitap okuyup, daha çok yazmanı geliştirmelisin. Eski yazılarına baktığım zaman evet değişiklik var ama bu zamanla daha çok gelişecek. Sonu kafiyeli olması gerekmiyor. Çünkü akrostiş bir yazı yazmıyorsun.( genel de bu tarz yazılarda kafiye kullanılıyor). İçini dökeceğin bir yazıyı serbest bırak. Bir şeylerin uyumunu sağlamaya çalışma. Bu durum hem okuyucuyu yorar hem de okuma isteğini bırakmaz. Ve kelime hazineni daha çok geliştirirsen araya üç beş kelime serpiştirdiğin zaman harika yazılar ortaya çıkacaktır.

Yüreğine sağlık. :)

Teşekkür ederim söylediklerin için Fulya :o

Geri