Akdeniz Bölgesi'nin en güzel şehri hangisi?

Konu sahibi son olarak 2592 gün önce görüldü

Akdeniz bölgesinin en güzel şehri sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Akdeniz bölgesinin en güzel şehri sizce hangisi ?

Hepsini görmedim ama
Adana Mersin Antalya yi biliyorum gayet güzel tabii Antalya bir kaç adım önde : )

şehrin güzelliğinden öte çalışma ve ekonomi olarak da bakmak gerekiyor. ben her daim mersin derim.

şehrin güzelliğinden öte çalışma ve ekonomi olarak da bakmak gerekiyor. ben her daim mersin derim.

İktisadi Acıdan bakıyorsanız antalya turizmiyle öne cıkmaz mı :)) Su an nüfus olarakta adana ve mersini gecmiş durumda :))

İktisadi Acıdan bakıyorsanız antalya turizmiyle öne cıkmaz mı :)) Su an nüfus olarakta adana ve mersini gecmiş durumda :))

Tamam oyle de abicim ben ambar kargo taşımaıclık işi yapıyorum. şuan da mersinden tüm türkiyeye sadece 30 tır parsiyel yük sevkiyat yaptırıyorum.. bu antalya subemiz gunluk 1 tır sevkiyat yapamazken. ben olaya bole bakarım :D

herşey kum deniz değil ya :D

Çevresi olarak da ele alındığında hem doğal güzellikleri hem de tarihi yapısı nedeni ile Antalya en güzel şehirdir.

Her şehri güzel ama özellikle Antalya, Alanya, Mersin’e kadar çok güzeldir. Yazın biraz pahalı oluyor ama 4 mevsim sebze meyve nispeten ucuz, tarihi ve turistik açıdan her keseye hitap edecek güzel yerler mevcut.

Geri