Akçay Nasıl Bir Yer?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Marmara Bölgesi
Konu sahibi son olarak 2621 gün önce görüldü
Akçay nasıldır - akçay nereye bağlı - akçay nasıl bir ilçe - balıkesir akçay nasıl bir yer

Akçay Balıkesir iline bağlı ve edremit ilçesine bağlı bir yerleşim alanıdır. Belediyeliktir. yazları oldukça kalabalık olan kışları tam tersi kimse kalmasada kafa dinlemek için bire bir yerdir. Akçay tam bir emekli şehridir.

Akçay Son bahar da kafa dinlemek için ve sonbahar'da en güzel dönemlerini geçiren bir yerleşim alanıdır. Suyu aşırı soğuktur. Çocukluğumda cok giderdik 2 3 sene kalmışlığım vardır yazlıkta 1 sene tek başıma kaldım yaşadım. dondurmacıda çalışmıştım Akçaya gidip dondurma yemeden gelinmez. Dondurma üreticileri nsıl yapıyorsa dondurmaları harika oluyor.

Balıkesir'in bi' çok ilçesi öyle,özellikle Erdek'i tavsiye ediyorum çok harika bi' yer

Bir de ayvalık vardır kii herşeyiyle güzeell:)

akcay3.jpg

Kaz dağları eteğinde, Edremit Körfezi kıyısında doğal klimalı havası, şifalı sularıyla emekli cenneti Akçay.
Edremit Körfezinin en iç kıyısında bulunan Akçay bir tarafında Küçükkuyu, Altınoluk, diğer tarafında Ören, Gömeç karşısında ise Midilli adasını seyre koyulmuş şirin, sakin ve yılların eskimeyen tatil köylerinden biri. Çanakkale, İzmir Balıkesir yönlerinden gelenlerin kesişme noktasında bulunması ulaşımını kolaylaştırırken, çevre zenginliği, şifalı suları, temiz denizi, esintili havası gençlerin olduğu kadar, orta yaş ve üstü ailelerin ilk tercihleri arasında yer almasına neden olmuş. Kamuya açık plajların gerisinde kalan tüm sokaklar aralıksız ve karşılıklı çoğu bahçeli evlerle dolmuş, konaklama tesislerinden daha fazla olan konutlarda oturanlar, bölgeyi adeta emekli cennetine çevirmiş.

Emekli olduğumda, eğer hayat hala yaşanacak bir şeyler bırakmışsa hayat bana, kesinlikle Akça'ya taşınacağım.

Harika bir yer bence

Teşekkürler EmRe

çok güzel bir yerdirr. Geeçn eylül sonunda gitmiştim. Gİdin gidin.

Eğlenmek için yalnızca publar var; ama doğası, havası çok güzel.

Denizinde, kumların arasından küçük hava kabarcıkları gibi suların fışkırdığı bir yer...

Geri