Akbilin bitme sesini duyunca herkesin size bakması

Konu sahibi son olarak 3076 gün önce görüldü
Akbilin bitme sesini duyunca herkesin size bakması

* oldukça olağan bir durum olmasına karşın refleks olarak dönülüp bir bakılır normaldir

O ses ciktigi halde israrla tekrar tekrar basan tipik insan modeli

bknz: anlayamazsınız
bknz: istanbul dışında yaşamak

Daha sıkıntılısı ise kentkart kullanılan şehirlerde oluyor mesela.
Mesela sen git Çukurova kenkartını İzmir'de kullanmaya kalk ve şoför seni bütün otibise rezil rüsva etsin:d

binottabi: Yokluktan değil ha deneme şeysiydi ama şoför denedi:d

Bizdede kentlart var yani bitince bi tane sirfinti bakiyeniz yetersizdir diyor....

hep aylık yapıyorum 200 biniş ay sonu 170 falan kalıyor çöp varsa kullanmak isteyen kiralayabilirim :s

O bakma da 1-2 saniyelik birşey. Tam dönüp bakanlara fazla akbili olan var mı diye sormadan kafalar gökyüzüne döner bile.

Krediniz yetersiz diyor bir ses, her öğrencinin basına gelebilir,geliyor :p

Hiç yaşamadığım bir duygu.
Ücretsizin canı sağolsun :cool:

Öğrenciyiz olsun o kadar ama dimi. :p

Samkart'ın yetersiz bakiye diye öttüğü durum ;d
fazla alışkınım.

Fakirlikte nirvanaya ulaştığının resmi sesidir..

Kentkart kullanırken başıma geldiğinde milletin bakışları nedeniyle kendimi mülteci gibi hissetmiştim. Sanki başka memleketten göçmüşüm gibi, çok tuhaf bakışlara maruz kaldığımı hatırlıyorum. Ne bakıyon lan ... derdim(tabiki içimden). Öğrenciydim. Evet. Bugünden o günlere bakınca "bir zamanlar fakir ama gururluydum" edebiyatını daha da iyi canlandırabiliyorum.

bi kere yaşadım rezilik resmen.insanlar bana bakarken açıkta bişeyim mi var diye kendimi kontrol ettim yoktu :D

o duruma neredeyse hiç dusmedim .
bigun sirf meraktan yapicam . (:

3-5 bilet aldığımda ısrarla boş olan bileti deniyorum, acıyın bana ya, nasıl bi' şanstır bu? :/

Bir de sanki o ses ondan çıkmamış gibi triplere girmelere
Aaaa ne zaman bitmiş,ayağına yatmalar.
Yemezler anacım yemezler.

Geri