AK Partilileri "Gübreye" benzeten Fetullah Gülen küfürleri sıralayıp ateşler saldı

Konu sahibi son olarak 3459 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben devlet diyorum sen hükümet çıkarın artık şu at gözlüklerini.

Soruna gelince;

Fetonun karşısında durdum.

At gozlugu mu? xd Peki bir soru daha. Bu mahkemeleri feto mu yonetti yada yonlendirdi. Hukumet yada devlet farkli kapilara mi cikiyor? Feto bu hukumete yada devlete kimin zamaninda bulasti yada kim bulastirdi? Fetonun kankisi rte nin hiç mi sucu yok bunda?

At gozlugu mu? xd Peki bir soru daha. Bu mahkemeleri feto mu yonetti yada yonlendirdi. Hukumet yada devlet farkli kapilara mi cikiyor? Feto bu hukumete yada devlete kimin zamaninda bulasti yada kim bulastirdi? Fetonun kankisi rte nin hiç mi sucu yok bunda?

13 yıllık mazisi var tüm suç rte'de demek isterdim ama o kadar basit değil dahası var öncesi var işte kötü tarafıda bu.

Rte iyi ilk sıraya koy yine ama araştır biraz google amca sana yardımcı olacaktır.

13 yıllık mazisi var tüm suç rte'de demek isterdim ama o kadar basit değil dahası var öncesi var işte kötü tarafıda bu.

Rte iyi ilk sıraya koy yine ama araştır biraz google amca sana yardımcı olacaktır.

Bir soru sordum alt tarafi bu kadar saldirmak niye? :)))))) Elbette arastirmak istedigim birşey olursa arastiririm da ergenler bile kullanmiyor artik bu kaliplasmis cümleyi. Hos sordugum sorulara cevap yerine saldiri aldim. Yine bir cevap yok. Komik :)

Bir soru sordum alt tarafi bu kadar saldirmak niye? :)))))) Elbette arastirmak istedigim birşey olursa arastiririm da ergenler bile kullanmiyor artik bu kaliplasmis cümleyi. Hos sordugum sorulara cevap yerine saldiri aldim. Yine bir cevap yok. Komik :)

Nato mermer nato kafalara birşeyler anlatmaya çalışmaktan yoruldum..

Uzatmıyorum ağız dalaşı yapmıyorum araştır deyip geçiyorum hepsi bu.

Nato mermer nato kafalara birşeyler anlatmaya çalışmaktan yoruldum..

Uzatmıyorum ağız dalaşı yapmıyorum araştır deyip geçiyorum hepsi bu.

Bu agiz dalasi yapmamis halinizse :) Seviyenizi gorduk, ustunuzu cizdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri