AK Partilileri "Gübreye" benzeten Fetullah Gülen küfürleri sıralayıp ateşler saldı

Konu sahibi son olarak 3458 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AK Parti hükümetini işaret ederek hakaretlerde bulunan Fethullah Gülen, yine küfürleri sıraladı. Tehditlerle başlayan konuşmada Gülen, AK Partilileri gübreye benzetirken, "Şiddetli bir fırtına ile devrilen ağaçlar gibi bir bir, üst üste devrilecekler. Hazana maruz yapraklar gibi savrulup gidecekler. Kendilerini bir şey görenler, yapraklar gibi toprağa gübre olarak dökülecekler" ifadelerine yer verdi.

[YOUTUBE]8YGUVxAIaeM[/YOUTUBE]

Bu nasil basliktir ya, cidden kahkaha attim : )

Kufurleri sralayip, atesler saldi...

Eh o da hakli kendince. Tayyip hirsi bu, iktidari paylasamiyor adam.

sit-down-when-shots-are-fired-54607693631.jpeg

Ya kendinize gelin sizin bir olup öncelikle Kemalistler akabinde CHPliler, HDPliler ve bilimum kendinize rakip gördüğünüz herkesle mücadele etmeniz lazım. Yakışıyor mu böyle kendi aranızdaki tatlı sürtüşmeler. :(

Ne güzel konuşmuş, arada paylaş böyle herkulden aferin=) de küfür duyamadım. Ben mi kaçırdım acaba?

Kaynak için teşekkürler, peki kufurleri gorebilir miyim?

Sesini duyup yüzünü gömeye 30 saniye ancak dayanabildim.

Bir bitmediniz vallahi bitmediniz.

Hangi partiye oy verirseniz verin ama pkk ve fetönün kökünü kazımada devletin yanında yer alın

ben de videoyu sonuna kadar izledim ama söz konusu küfürlere ait bir kırıntı dahi duyamadım göremedim. yani anlicağın videoyu görür görmez olduğu gibi paylaşıverdim :)

iyiki öyle bir şey yokmuş :hello:

Yeni safak gazetesi kimin di? Hayir bir de gazeteci diyorlardir kendilerine.

Facebook'ta sörf yaparken tesadüfen karşıma çıkıverdi...Yenişafak kimdir kimindir hiç bilmem yani...

Hangi partiye oy verirseniz verin ama pkk ve fetönün kökünü kazımada devletin yanında yer alın

Birşey sorabilir miyim? Fetonun emriyle bir suru sucsuz paşa teror orgutu kurmaktan iceriye atildiginda da hukumetin karsisinda durdunuz mu?

Cohen

Tayyibanların fitnesine resmen alet olmuşsun .. Attıkları iftiraya kendini oyuncak etmişsin .. Bu tayyibanlardan bu yüzden nefret ediyorum işte zira ahlaksızlıkta edepsizlikte sınır tanımıyorlar, videoda küfürün bedduanın zerresi yok .. Her türlü iftirayı şerefsizce atabiliyorlar ve ALLAH'ın büyük günahlardan saydığı fitneyi zevkle yapıyorlar .. Umarım bu sana ders olur ve bir daha tayyibanların gazına gelmezsin ..
Yeni şafak bu arada akepenin havuz medyasının baş gazetelerindendir ..

Birşey sorabilir miyim? Fetonun emriyle bir suru sucsuz paşa teror orgutu kurmaktan iceriye atildiginda da hukumetin karsisinda durdunuz mu?

Ben devlet diyorum sen hükümet çıkarın artık şu at gözlüklerini.

Soruna gelince;

Fetonun karşısında durdum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri