Ak partili kadınlar feminist ve papatya değildir

Konu sahibi son olarak 191 gün önce görüldü
Abdurrahman Dilipak'ın, İstanbul Sözleşmesi'ni konu aldığı "AKP'nin papatyaları" yazısıyla ilgili 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Selva Çam, "AK Kadınlar hiçbir zaman 'papatya' olmamıştır." ifadelerini kullandı.
Çam, AK Parti’li kadınlardan bahsederek, “Erkekleşerek değil, kadın kimliğiyle, dik duruşuyla siyaset yapar. Samimiyeti, mütevazılığı ve çalışkanlığıyla itham ettiğiniz ‘papatya’ asla olamaz. AK Parti kadın hareketi bir feminist hareket değildir. Hak yolunda, mazlumun yanında, zalimin karşısında, yalnızca ahlakın ve adaletin savunucusudur.

Kadınlar sadece kadın olsa?. Çiçekmiş, böcekmiş, kuşmuş bitmedi sıfatlarınız yahu. Bıktık sizden ve sizin gibilerden.

Ak Parti aklını başına alsın
Yobazların kafasında tasarladığı avret fiğürü bizi karanlığa götürür
Onların Kadınsız kuracakları medeniyet yerin dibine batsın
Ak parti kadın kollarını tebrik ederim
Aynen bu şekilde yola devam
Yobaz öldürür, İstanbul şözleşmesi yaşatır

Kadir Mısıroğlu konusu sonrası şimdi de Dilipak konusuna gelmiş olmak muazzam bir şey. Aydınlanma yaşıyorum resmen :) bu tür adamların zaman zaman böyle abuk subuk çıkışlar yapması planlı ve programlı hakaretler.

Ak parti kadını diye bişey yok. Vahabi kadını var. Vahabi kadını olmak isteyene sözüm olamaz. Takunyalinin dördüncüsü ol. Bana ne

Ama benim kadınlarıma dil uzatirsan ************.

Bitti olm artık. Sahipsiz değil bu ülke.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sen, zaten olsan olsan beyaz beyaaaz orkideeeğ olursun ama çiçek misin? hayır. buranın tek çiçeği var ltf kendine gelir misin jujukcuğum............

Ben kim kopek cicek olacagim ya..? Herkes yerini bilsin! Stockiskom yaa nasil boyle bir sey derim? Su an kosede utanacagim.. ak partili olacagim ben!

Geri