Ak parti çaldığı paralarla ne yaptı : )

Konu sahibi son olarak 2695 gün önce görüldü
Milli ucak dedikleri İspanya da 3-4 devletin ortaklasa urettigi ucaklar. Bunun adina da milli ucak diyorlar. :)))

Adamlar hem çalıp hem yapıyor size de iyilik yaramıyor he..!

images
:)

Tecavüze uğramış zihinler... Hala dünkü gibi, pırıl pırıl...

Milli uçak gemisi, uzay istasyonu, ışık hızından güçlü silahlar, robot ordusu...

Çaldıkları paraları çatır çutur yiyorlar. Vergilerin büyük bir kısmı ile de Ülkenin çehresini iskan ve inşa alanlarında değiştiriyorlar.
Yapılan yatırımların inkar edilemeyeceği gibi çalmaları da inkar edilemez.

Aslında Hukuk, İnsan ve Hayvan hakları konularında da başarılı olsalar fena Hükümet değiller.

Çalma meselesi tabi eski konu.
Ne yaptıkları şu an aşikar.
Karşı devrim parasız yapılan bişey değil.

Benim paramla beni devirdi ya la adamlar hahahahah bravo valla tebrik ederim çok başarılı

15 temmuzdan önce paylaşım yapmış Allah bilir şimdi fetöden içerde

Allah tan bu tür insanların sayısı az, ülkemizde neler neler yapılıyor bunlar tiye alıyor , kendileri yapmıyor ama yapanlarla da dalga geçiyorlar

Allah tan bu tür insanların sayısı az, ülkemizde neler neler yapılıyor bunlar tiye alıyor bu hainlik alçaklık şerefsizlik değil de nedir, kendileri yapmıyor ama yapanlarla da dalga geçiyorlar ahmak herifler
abi neden eleştiren herkese hain şerefsiz diyorsunuz
şeref kimin tekelinde ki istediğinize verip istediğinizden sonradan geri bile alabiliyorsunuz.
akp bu ülkenin doğruluk terazisi mi bir kişi akp ile beraberken yerli,milli ama menfaatleri akpnin menfaatleriyle ters düşünce hain oluyor.
akpli olmak allahın koyduğu bir farz mı?

abi neden eleştiren herkese hain şerefsiz diyorsunuz
şeref kimin tekelinde ki istediğinize verip istediğinizden sonradan geri bile alabiliyorsunuz.
akp bu ülkenin doğruluk terazisi mi bir kişi akp ile beraberken yerli,milli ama menfaatleri akpnin menfaatleriyle ters düşünce hain oluyor.
akpli olmak allahın koyduğu bir farz mı?
Süleyman ortada yapılan yapılmaya çalışan bir şeyler var bunlarla dalga geçmek, küçümsemek ne oluyor bunun izahını yapar mısın bana

Çok başarılı gerçekten, görünmüyor hem de. Şimdi onlar düşünsün.

3154F96A-17FF-4D7C-81EE-C9910D0129EC.jpeg

Süleyman ortada yapılan yapılmaya çalışan bir şeyler var bunlarla dalga geçmek, küçümsemek ne oluyor bunun izahını yapar mısın bana

aga 2003ten beri akp her seçim öncesi 2 yıl sonrasının tarihini verip yerli otomobil yollarda diye reklam yapıyor.
ben iyimser yaklaşıp buna gülüp dalga geçiyorum,
iyimser bakmasam ben de şerefsizlik hainlik derdim bu şekilde insanların kandırılmasına mesela?

Tüm dünyanın uygun fiyata tükettiği enerji, yakıt, doğal gaz, su vb.(Vergiler, trt vergisi, otel vergisi vs daha sayılması gereken bir dünya vergi) bizim ülkemiz de neden pahalı?(olmaması gereken kıçtan uyduruk vergiler) Bu da tüm vatandaşları ile dalga geçmek gibi bir şey yani.:D Ya hu sen neyi savunuyorsun? Bu insanlar bununla dalga geçmeyecekte neyle dalga geçecek. Troll bir ülkeyiz gerçekten.

Her zaman bu ülkeyi örneklendiriyorum sebebi de insanlarının yobaz olması. Suudi Arabistan ülkesinden bahsediyorum. TL olarak 10-15 kuruşluk bir zam geldi diye yakıta o gün insanlar yakıt almayarak protesto etti. O gün zam geri çekildi. Yani demek istediğim krallıkla yönetilen bir ülke bile insanına değer veriyor.:) (örnekler arttırılabilir) Kıyas yapacağım tabi. Çünkü yobazlar ama bizden öndeler.

Kendi petrolün var ama ABD köleliğine devam. Ülkenin menfaati için başkaldıramıyorsan bu vatandaş sana g******le güler.:)(hoş, hedef 2023 denen muhabbet bu mu merak konusu-SANMIYORUM-)

Bu ülkede işine gelınce benım HDP li kardeslerım dedıklerı zamanı cabuk unutanlar bugune HDP ve onun gıbı sol goruslu ınsanlara demedıklerını bırakmıyorlar.

Daha düne kadar FETO için ağlayanlar bırbırıne mendıl pecete verıp ağlayanların bugun o yolda yuruduklerını unutmadık. PKK ile habur kapısında zılgıt cekıp megrı megrı turkusunu soyleyenlerın bugun ne istedıkde vermedık sozu hala hafızalarda dolasıyorken AKP nın neler yaptiğinın benım ıcın önemı yok.

bugun vatan mıllet edebıyatı altında Milliyetcılık yapıp rabıa ısaretı ıle duygusallık yapanların evladını askere gondermediği bır ulkede yasıyoruz. doğu ve guneydoğu da sehıt olan askerlerımız ıcın onlar sehıt değil kelle dedıklerını 180 derece donusunu unutmadı millet

elektrıksız koylere camasır makınesı verıp jandarma zoruyla secımlerde oy kullanan vatandaslarda unutmadı. işine gelınce kardesım dedıklerı gelmeyınce terorıts yaftası vurup baktın olmadı 1 oy ugruna kendı partısınde aday yapan AKp zıhnıyetının bugun yada yarın bu ulke ıcın neler yaptiğinın hıc bır onemı yok

Geri