ajdjdkfkdjfkakflaşfkalskf

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
ermeni müziklerini çok seviyorum...... o müziklerin bazılarının da kliplerini çok seviyorum...... mesela bu klibe bir miktar ermeni kültürü sığdırmışlar...... resmen biz ya..... özellikle yolcu edilen kişinin arkasından su dökme görüntüsünü gördüğümde çok şaşırmıştım..... birbirimize bu kadar benzerken birbirimize nasıl bu kadar düşman olabiliyoruz aşırı sinirimi bozuyo..... ermeni halayı çekmek istiyorum ben düğünümde.......

Son düzenleme:
ermeni müziklerini çok seviyorum...... o müziklerin bazılarının da kliplerini çok seviyorum...... mesela bu klibe bir miktar ermeni kültürü sığdırmışlar...... resmen biz ya..... özellikle yolcu edilen kişinin arkasından su dökme görüntüsünü gördüğümde çok şaşırmıştım..... birbirimize bu kadar benzerken birbirimize nasıl bu kadar düşman olabiliyoruz aşırı sinirimi bozuyo..... dert topraksa birleştirelim ülkeleri ortak kullanalım ya nolacak ermeni halayı çekmek istiyorum ben düğünümde.......

Önce kyk borcunu öde sonra düğünü ve toprak birleştirmeyi konuşuruz.

her dışarı çıktığımda kendimi, inş yolda birinin yüklü miktardaki ameliyat parasını bulurum da koşa koşa atmye yatırmaya giderim..... derken buluyorum.......

4B0942D5-119A-42DD-8FA7-C50BB248AC53.jpeg

paradan sonra tek kriterim........ belki ben de şeyma subaşının erkeğiyimdir.......

372019BD-943C-46D7-B4B6-E664C11EF28B.jpeg

gerçekten sevdiğim çok az arkadaşım var...... o arkadaşlarımı da gerçekten seviyor olmam bir sebepler zincirine bağlı....... mesela gizemi dedikodu üretmedeki detaycılığı sebebiyle çok seviyorum.........

IMG_7781.jpg

ablama tayin hakkı çıkmış...... annem bunu duyduğundan beri giresun, ordu, samsun falan yaz diye tembih ediyor..... ablam gitmiş muğla yazmış...... oynat bakalım.....

6022E1B8-A06F-4A11-A6EA-F5D337A5D6D8.jpeg

sürekli yurtdışı zikretmemden bıkan kayıtçı melekler hışımla allahın huzuruna çıkmıştır......

EC1901AC-848B-4969-9921-C8DB2A6DA567.jpeg

Geri