ajdjdkfkdjfkakflaşfkalskf

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
sevgili günlüğüm, forum satılıp irc forumu olunca aklıma irclerde emo kız niki alıp kendime aşık ettiğim erkekler geldi. keşke burda da güzel bi kız nikiyle yeni üyelik açsaydım admin sevgili yapardım....... :cicici:

yeğenim (8), ajancılık oynayalım diyerek kurşun kalem tozu ve bantla parmak izimi aldı, meğersem başka işler peşindeymiş...... başarısızlığını raporlaştırmış bi de manyak. adjdjsksks allahım bi de doğacak ikiz yeğenler var, bu parmak izi alıyosa onlar telefonu parçalarına falan ayırır....... :065:

M1B9DM.jpg

Forumsal üyelerinden bay ve bayan dışında herhangi bir cinsiyete sahip olan var mı ki? Adam tepki mesajında , Forumsal üyeleri, bay ve bayan şeklinde her ihtimali dile getirmiş sanki.

yeğenim(22) kahve yapmış, çok sıcak içemediğim için biraz soğumasını bekledim üzerinde atatürk silüeti belirmiş....... atam valla izmirin dağlarında çiçekler açar, ne mutlu türküm diyene hatta yurtta sulh cihanda sulh.....

4pQDLQ.jpg

bence böyle olaylar aile vatsap grubumuzun adı ajdar diye başımıza geliyor.......

ESOQZx.jpg

[ARGO]
ESXZaM.jpg
[/ARGO]

adhdjskslslslslslsls

Son düzenleme:
yurtdışında yaşayan vatandaşların milliyetçilikleri konusunda süreyya hanımı kızdırıp yazdırdığım 3 paragraflık makaleyi okuyorum....

**bir yandan beynim**
[TWEET]1183133290737360896?s=20[/TWEET]

yurtdışında yaşayan vatandaşların milliyetçilikleri konusunda süreyya hanımı kızdırıp yazdırdığım 3 paragraflık makaleyi okuyorum....

**bir yandan beynim**
[TWEET]1183133290737360896?s=20[/TWEET]

Gidip Oggy diye dövme yaptiriyorum.

Yine günlük pardon..

Gidiyorum :(

ennnn yakın arkadaşım evleniyor, düğün davetiyesi paylaşımına üzgün surat simileyi yolladım geri mutluluktan ağlıyorum hadi bana eyv simileyleri yollamış....... içime içime ağlıyom çok güzel günler geçirdik senle git güle güle.......

9Y35W9.jpg

Geri