Ajdar sahneye çıkmak için 3 milyon 750 bin euro istedi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu adamı iyi trolluyorlar ya benim paramı Bill Gates çaldı falan diyor değişik biri

Az istemiş muzun şahı o seçilmiş insan ama siz kıymet bilmezsiniz

Tatil beldesinde 80 TL'ye sahne aldığı iddia edilirken bu kadar yüksek bir rakam ile kendini dünya starı sanıyor olmalı.

Ee muza gelen zam ile doğru orantılı bir fiyat. Bu ülkede ne ucuz ki, bunun fiyatı az olsun. 250 bin TL'ye param olsa almayacağım arabayı satanlar ülkesinde bence çok normal.

bu ülkede 7 kez boşanmış olan seda sayan evlilik programı yaptı, canı sıkıldıkça din değiştiren tuğçe kazaz din alimi oldu. ajdar'ım star olmuş çok mu ? ülkemizin gururu hiper starı.

Ayy erkek Yiağğhh bayılıyorum tipine Bu sene Ramazan'da Ankara Beyaz Saray Külliyesinde sahne alip Sordum sarı çiçeğe adlı eseri seslendirmesi için buradan yetkilileri göreve davet ediyorum

Hayrettin, programına Ajdar’ı davet ettiğini ancak Ajdar’ın 50 milyon Euro talep ettiğini açıkladı:

“Parayı anında hesabına istiyor. 300 tane de koruma istedi.”

Abartı gibi gelsede bu şekilde ve sonuç olarakta bir şekilde gündem oluyor. Onun da bu kadar getirisi var işte. Sonrası mahalle kınaları ya da sünnet düğünlerinde iş çıkarsa çok şükür diyor.

• Beğen
Tepkiler: RK
adam resmen milletle
he eğleniyor

Yani kibar bir şekilde sahneye çıkmak istemiyorum demiş.

Geri