Air up

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hahaha şey geldi aklıma tüm üyelere her saat su sesi göndermemi ister misiniz lsdkfldkflkdlfkldk
çişiniz gelirse karışmam ama:D
benim size meditasyoncu taklidi yaparken arkadaki fon müziğinin ekstra su sesli olması yüzünden hepinizin kaydın ortasında “çişim geldi” demeniz gibi bir şey olur sjsjs. arada bılınk bılınk su sesi göndersin forum. aniden pop-up açılsın SU İÇTİN Mİ? diye.

Attığı adımı sayma,bu tarz uygulamalar vs. zararlı şeyler.
Neymiş on bin adım attım.Laktik asit birikimin fazlaysa,yanlış beslenme varsa,yürümekten daha farklı bi harekete ihtiyacın varsa neyine yarıycak?beyninin 10.000rakamını görmesi mi önemli sağlıklı olman mı.Doğru zamanda doğru hareket içeren sporunu yap geç,evinin etrafını tavaf etmekle zorlama.Yok şu adım bu adım kafamı yediler şu sıra.
İrade gücünüzü iyice paslatır böyle şeyler.İradeyle kazanılmış alışkanlık baki olandır.
İradeyi kasa benzetirsek, çalışmanız lazım güçlenmesi için.
Zayıf olması bi kusur değil,küçük adımlarla zamanla güçlenir ve hedefinize ulaşırsınız.
Emek potansiyelinizi azaltan sizi konfor alanınızda tutan uygulamalardan uzak durun.

funnel altında müşterinin duygularına hitap ederek tek bir ürün ile nasıl milyonlar kazanıldığını gösteren bir marka çalışması.

• Beğen
Tepkiler: W
Geri