Air up

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Su içme alışkanlığı olmayanlar için oldukça faydalı olabilir.

kendini kandırmanın ne alemi var
saçma ve gereksiz su hayattır.
susuz kalan organlarla pert olursun

@Plesk o serinin tüm bardakları bende var, iş yerinde sadece bu olduğu için göstermek isterim mdkdk

Screenshot_20221101-094213_Gallery.jpg

yarım litre alıyor bu bardak. 4 tane içiyorum ofiste. evde devam ediyorum.

Nizami bir icise sahip değilim. İdrarımin rengine göre su ihtiyacımı belirliyorum.. çok mu sarı basss 1 litre... Günü aydınlatan gökyüzünün dibine konan sarı mı 330ml kafi.. çamaşır suyu berraklığı mı.. bir çay bardağı ya da hiç gibi.. bunun vücut kitle endeksine göre de bir oranı vardı. Her kilo başına şu kadar su gibisinden.. özet; ivan gibi olmayın. Günde minimum 4 litre içip sidik hamalligi yapabilirsiniz. :emoji_snake:

1D4E9E9A-7ED0-4C89-BAE5-A12370116A73.jpeg

bunu görünce w hanımcığımın bu konusu geldi aklıma. su içerken atayım dedim… en az air up kadar etkili. SU İÇİN KURUDUNUZ SU.

İşte konuya olumsuz yorumlar gelmesinin nedeni eksik bilgi verilmesinden mütevellit. Bu da kulağına küpe olsun W Hanım.
Oysa ürün hakkında detaylı bilgi verseydiniz eleştirilerin odağı olmazdınız.
Şimdi ben de eleştiri oklarımi hazırladım ve sırtına sırtına atacağım..
Ürünün kapsülleri olduğunu neden söylemediniz ve neden sadece beyninize minik oyunlar yapıyor diyerek ucu çok açık ve her türlü yoruma açık bir tanım girdiniz ? Oysa ürünün meyve aromalı kapsülleri olduğunu söyleseydiniz benim de aklıma altı üstü şu matarasi beni nasıl kandirabilir diye sorular gelmeyecekti! Çünkü kandırılmayi sevmem hele beynime minik minik oyunlar yapılmasını hiç sevmem.
Salt bu yüzden bile ürüne kıl kaptım şimdi.

İlk mesajda kapsül bilgisi yoktu sanki. Eğer varsa altinokta körler derneğine kaydımı yaptiracagim.

• Kahkaha
Tepkiler: W
ben bu konuda en çok anna'nın postuna gülüyorum kdkks "eee bu süper bi haber" tekrar onu okumak için girdim kdksj

merhaba yine susadım ve içiyorum…
evet bu konu en tepeye sabitlenmeli ve her gördüğümüzde su içmeliyiz <3
hahaha şey geldi aklıma tüm üyelere her saat su sesi göndermemi ister misiniz lsdkfldkflkdlfkldk
çişiniz gelirse karışmam ama:D

mevsimine göre topu topu iki bardak su içeceğim diye hiç uğraşamam uygulamayla, hatirlaticiyla. ayrica şu kadar şu içmelisin, bu kadar su içmelisin zırvalıklarınada gelemem. vücut suyu istediği her an içiyoruz zaten...
su kullanmak için özel bardakla dolaşan insanlara da diyecek bir şey yok, hayatı bu kadar mı çok seviyorsunuz....
ben elimi çeşmeye dayayıp içiyorum...

Son düzenleme:
  • Üzgün
Tepkiler: W
Su içmeyi idrak etmeyen beyni çöpe atarım. Zorunlu su mu içilir, susadım dediğin an gidip içersin..

Geri