Air up

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
karamurata güldüm kdkj ben de tupperlarda bu çıldırmayı yaşamıştım... bu krizi nerede görsem tanırım ksksh

Bahsedilen kisi benim. Tadi yok tuzu yok, tatsiz tuzsuz bisi su. Bi insan nasil 2-3 litreyi icer ya, tuvaletten nasil cikiyorsunuz siz :p Daha dogrusu, hayatinizin yuzde kaci tuvalette geciyor :p Saka bir yana, cidden kendimi cok zorlasam da en fazla 1.5 lt filan icebiliyorum ben. Gidip, boyle seylere kaziklanabilirim bence :d

şahsen derdim su içememek değil, içmeyi unutmak. aklıma gelmemesi. bence çoğu insanın derdi de bu. çok sıcak olmayan havalarda ve çay, kahve tüketiminin yoğun olduğu ofis gibi yerlerde suya ihtiyaç duymuyoruz. çünkü hava serin ve tükettiklerimiz de bize susuzluk hissettirmiyor. kendimden biliyorum bir bardak su içmeden 3 gün geçirdiğim oluyordu. pandemi döneminde sebil kullanmayı bırakıp 1.5 litre ve 0.5 litre olmak üzere kullan-at pet şişelere geçince düzenli olarak su tüketmeye başladım. benim beynime bu kadarı yetti jdfg. matara kullanmak bunun kadar pratik olmuyor çünkü onu da doldurmayı unutuyorsun ya da beynin bir görev gibi algıladığı için onu da erteliyor. oysa sabahtan ofise girdiğinde masana koyduğun bir tane 1.5 lt, bir tane de 0.5 lt pet şişeyi gün içinde tüketip çöpe yolluyorsun.

Son düzenleme:
Ben su içmeyi sorumluluk olarak görüyorum tıpkı her sabah işe gitmek gibi. Eve gidene kadar üç litre su içmiş oluyorum. Aksi takdirde bir insanın canının su isteyip de içebileceğini düşünmüyorum.

Kepcuker konu acanda kabahat. Boyle muhtis otesi su icici bir kitleye hitap etmiyor demek ki... Konu cop...

Ya sen bunlara ne bakiyorsun Nilu… Su icmemek ciddi bir sorun, benim midem bulaniyor mesela su ile.p

Goren de herkes cok saglikli sanacak. Bu kadar saglikli olma ihtimali yok insanlarin :d

• Kahkaha
Tepkiler: W
merhaba yine susadım ve içiyorum…
evet bu konu en tepeye sabitlenmeli ve her gördüğümüzde su içmeliyiz <3

Geri