Air up

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Teknolojiyi geriden takip eden biri olarak yeni kesfettim. Su icmeyen insanlar icin tasarlanmis harika bir urun, beynimize minik minik oyunlar yapip ters kose ediyor, su icmemize yardimci oluyor. Beyninizi kandirmak bu kadar kolay aslinda.

bugün de bilgilendik. tşk w. yalnız gereksiz bir ürün gibi gördüm.

abicim bi insan dümdüz suyu nasıl içemez ya. su la bu. bizde de var böyle biri. ayy içemiyorum adem beg diyor. o sırada ben 3 litreyi gömüyor oluyorum tabi.
akmaz kokmaz, kilo yapmaz; en fazla wcye gidip gelirsin biraz o kadar. bu teknolojinin de bokunu çıkarttı hee insanoğlu.
evi süpürmeye vaktim yok hop robot süpürge, yemek yapmaya fırsatım yok hop airfryer, su içemiyorum hop air up....
affedersiniz de sıçmaya acaba bakalım fırsatı olmayanlar için ne zaman ne geliştirilecek, merakla bekliyoruz.
şu temel ihtiyaçlarını bile giderememekten aciz insan zaten bi zahmet ölsün abi. doğal seleksiyon der geçeriz.

bkz: beyaz yaka silkeleme odaklı ürünler
bkz: keriz silkeleme odaklı geliştirilmiş ürünler

Bizim eve cok öncelerden bi satıcı gelmişti.. cok amaclı elektrik süpürgesi pazarlıyor.. ürünün kudretini daha iyi anlayabilmemiz için odamıza girip yastıklarımızı vakumladı... biz neler neler gördük......

beynimin minik oyunlarıyla suyumu içtim, beynim inanılmaz <3
yalnız bizim ülkenin influencer tayfasına çok güzel satılır bu, matara görünce şok olan tipler bunlar. inanamıyorum çok iyi matara falan diyorlar, buna neler demezler… tam tokatçı olmalık ürün. güle güle kullanın w hanımcım kullanacaksanız eğer…

Günlük min 2 litre su içmelisiniz zaten. Böbrekleriniz iflas eder. Susuz kalmayın. Ben su içerim. Çok ihtiyacım yok böyle bir şeye.

Geri