Air-Life ( Forum Tarafından ; Uyuz Çocuk ) +18

Konu sahibi son olarak 4232 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bundan tam 20 yıl önce Ankara da soğuk ve karlı bir günde doğdum. İşçi bir ailenin çocuğuyum.
Babamlar boyum uzasın diye 7-8 yasımda beni Fenerbahçe nin basketbol okullarına yazdırdı. ( Sadece boyum uzasın diye ) Ama zaman geçtikte bende bu spora olan yetenek göze çarptı ve lisanslı bir profesyonel basketbol oyuncusu oldum.. Sakatlık geçirdim parmağım kırıldı temelli üzülerek bırakmak zorunda kaldım..

İlkokulu Ankara-Ayrancı semtinde bir okulda okudum. 8 sene ilk okul + 1 sene ana okulu toplam 9 senem aynı okulda geçti.

Gel gelelim lise hayatıma.. Tam bir işkenceydi ilk senelerim. Ortama alışamdım ayak uyduramadım. Sınıfım Hababam sınıfından farksız hep erkekti ( Meslek lisesi oldugundan doğal tabi ) Neyse 1 sene kaldım ve Liseyide toplam 5 senede bitirdim. Ben Bilişim bölümü mezunuyum. Bilgisayar , Hakırlık , program yazıcılıgı falan bu işlerde uzmanlık sertifikam var..

Neyse annemle babam ayrı ben annemle Ankara da kalıyorken bu sene temelli olarak Antalya ya taşınmaya karar verdim. İş buldum orda bir otelde çalışacağım. Ve benım içinde değişiklik olur sanıyorum..

Motorsikletim var motor sürmeyi çok seviyorum. Aynı zamanda güler yüzlü , sivri dilli ve eğlenceli biriyim. Çok güvenilir olduğumu söyleyenlerın sayısıda oldukça fazla. Twitter im ve Facebook hesaplarım var isteyenle diğer platformlarda konusuruz. Benı azcık tanısanız çok seversiniz..

Aynı zamanda rap müzikle ilgileniyorum. Beat-Maker im . Günümüzde dinlediğiniz bir çok rap şarkısının müzik kısmını ben yapıyorum.

Hafifden arada şiir yazıyorum Bayılırım şiir yazmaya.

Eskiden çok varlıklı bir aileydik dedem eski devlet bakanı falan neyse zamanla biz battık. Ve hayata sıfırdan başlaldık resmen.

10 sene evvel günlük 50-100 lira para harcayan ben şimdi çok tutumlu ve cok cimri oldum. Para harcamaya korkuyorum..

Sevgilim yok çook uzun zamandır 2 sene olmsutur. Ama Kız arkadaşım çok var. Hepsi bana babası abisi gibi güvenir. Bende onlara.

Neyse ben böyle biriyim. Herkesin benı azcık tanısa seveceğini biliyorum. İyi anlaşıcaz zaman geçtikçe. Kırdıklarım varsa özür dilerim.. Hepiniz kalbimdesiniz.

Sevgiler. Şimdilik bu kadar.. :cici:

Yorum yaparkende iletisimde Bulunurkende Bukadar Icten ve Agir Olsan emin Ol cok iyi Anlasirsin herkesle. :) kendini Guzel Tanitmissin,is Hayatinda Basarilar.

İşlerin yolunda gider umarım hakkında hayırlısı.

Başlığı görünce tereddüt ettim okumaya ama güzel anlatmışsın kendini :)
Yaş kaç bu arada?

Güzel bir tanıtım olmuş.Yorumlarında ve insan ilişkilerinde de aynı tutumu yakalasan eminim her şey çok farklı olur :cici:

bazen sempatik gelse de bazen antipatik olabiliyor o yüzden de yanlış anlaşılabilirsin :o
Rica ederim.

Burda böyleyim ama diğer konularda sakın olmayı başaramıyorum malesef. Hırslı ve altta kalmayı hazmedemeyen bir yapım var. Efendim tekrar tişikkirlir :cici:

Günümüzde dinlediğimiz bi çok rap'in beatini sen mi yapiyosun? :D Örnek?

Gerçekten güzel tanıtmışsın kendini :cici:
Ayrıca pek yeteneklisin maşallah :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri