Âileyle yaşamak

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Âileniz çok cici de olsa, babanız japon, anneniz melek kardeşiniz beta balığı da olsa, zaman zaman ya da her zaman akvaryumunuza, gölünüze, denizinize artık her neyiniz ise; işte ona dalış yapacaklardır.

Suda çözünmüş oksijeni de paylaşmak pek keyifli olmuyor hâliyle. Aşkların en güzeli, sizleri uzaktan sevmek deyip, başka yaşam formatları arayışına dalmak daha bir şirin gibi.

Iih olmadi bu ailemden uzakta yaşamak cok sıkıcı :(

Önce damadı bulmayı diliyorum. :p

Aileyle yaşamanın nasıl birşey olduğunu unuttum desem yalan olmaz. Bu ayrı gayrı durumlarına okulun katkısı oldu itiraf etmek gerekirse Türkiye ye sırf onlardan uzaklaşmak îçîn geldiğimdir.

Özlemek ve kendi denizinde yüzmek iyidir konuya cevap olurken.

Belli bir yaştan sonra insanı en çok zorlayacak yaşam tarzlarından biri

Yok onlarsız olmaz.
Onlar beni büyütecek bakacak ben sırf isteklerim için onlardan uzakta yaşayacağım.
Olmaz olsun benim gibi evlat! Anam iki dakikalığına markete iniyor cinnet geçiriyorum görmediğim için.
Birde ben onları bırakıp başka eve taşınacağım. Şimdi uzakta göremiyorum hasretinden deliriyorum.
Aileyle yaşamak hayattır hayat, öbür türlüsü zindan.
Tabi evlilik boyutu var ki, ona laf yok.

sorgu altında yaşamak; kaçta dönersin, nereye gidiyorsun, kimle buluşuyorsun ama aynı zamanda rahatlıktır yemeğin yapılır vs

Aileyle yaşıyorsanız sırtınızı dayayacak birileri hep vardır, daha bir dik yürürsünüz. Çünkü yalnız değilsinizdir, eviniz sıcak , temiz ve yemekleriniz hep hazırdır.
Gölgesi bile yeter derler ya evet gölgeleri bile yeter bence.

Mümkünse evlenmeyin, sonra pişman ederler falan.
Boşuna düzeninizi bozmayın yani.

Geri