Ailesine Düşkün Bir Erkekle Birlikte Olmak

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözünüz korkmasın, ailesine düşkünse beni ikinci plana atar demeyin, ailesine düşkün erkeler önceliklerini belirlemede ustadır.

Kardeşini, annesini, babasını, abisini, ablasını ayrı ayrı idare etmesini bilen birisi emin olun sizi koyacağı sırayı çok iyi biliyordur.

Ailesine düşkün olması demek aile içinde hiç kavga olmuyor demek değil, bunların üstesinden gelebilen biri emin olun sizinle tartışmalarını büyütmeyecek, barışmasını bilecektir.

Ailesine bu kadar düşkün, sadık olan biri size de sadık olacaktır.

Annesine kraliçe gibi davranan bir erkeğin prensesi olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Ailesiyle vakit geçirmekten, onlarla bir şeyleri paylaşmaktan mutlu olan erkek, sizinle nasıl vakit geçireceği konusunda sıkıntı yaşamayacaktır.

Kardeşine katlanan, ona ders çalıştıran, oyunlar oynayan bir erkek iyi bir baba olacağının işaretlerini veriyordur.

Ailesini kırmak istemeyen, onların üzülmesini istemeyen birinin sizi de üzmeyeceğini söyleyebiliriz.

Erkeğinizin sorumluluk sahibi biri olduğunu söylememizin herhangi bir sakıncası yok.

Ailesine düşkün erkekler evcimen olur, ev işlerinden kaçmaz, halden anlar, evlendiğinizde bunlar sizi çok mutlu edecektir.

Unutmayın, ailesine çok değer vermesi, ileride sahip olmanız muhtemel ailesine de çok değer vereceği anlamına gelir.

Bir aile içindeki her türlü sıkıntıya yakından şahit olduğu için bunların tekrar etmemesi için daha özenli ve dikkatli olurlar.

Annesinin yaşadığı tüm zorluklardan, sıkıntılardan sizi uzak tutmak için elinden gelenin en iyisini yapar.

Çok müdahaleci olmaz, sıkmaz, evin reisi olduğunu iddia etmez.

Kesinlikle dengeli erkeklerdir, ailesi, okul, iş hayatı, arkadaşları arasında mükemmel dengeyi kurmayı bilirler.

Sevginin, sevdiğini göstermenin, bir arada olmanın kıymetini çok iyi bilirler.

Alıntı

Ailesine düşkün olsun zaten olmayandan Hayır gelmez. Ben de aileme hele babama çok düşkünüm ama ailesi farklı yeni kuracağı aile farklı. Bunun ayrımını yapan erkek eş olmak için idealdir: p

Eğer adamın ailesi,özellikle annesi sağlamsa geçerli bunlar.Mesela benim arkadaşımın kayın validesi tam bir tuhaflık abidesi.Kaç kez onun yüzünden ayrılma aşamasına geldiler.
Onun dışındaki insanlar için,evet ailesini saymayan seni de saymaz.

ailesinedüşkünerkek iyidir kendi yuvasının kıymetini bilir ama kıskanç bir anneye sahipse orada bir problem vardır.

Genelde annesine düşkün erkekler kadınlar tarafından korkutucu bulunur ve bu durumdan pek hoşnut olmazlar. Tuhaf bir şekilde anlayamıyorum bu durumu.

Annesine, ailesine bağlı adam kendi kuracağı ailesine de aynı özveriyi gösterir. İkisinin kesinlikle bağıntılı olduğunu düşünüyorum ben.

Genelde annesine düşkün erkekler kadınlar tarafından korkutucu bulunur ve bu durumdan pek hoşnut olmazlar. Tuhaf bir şekilde anlayamıyorum bu durumu.

Annesine, ailesine bağlı adam kendi kuracağı ailesine de aynı özveriyi gösterir. İkisinin kesinlikle bağıntılı olduğunu düşünüyorum ben.

Katılıyorum :hi:

Ailesine düşkün erkek, evlendikten sonra ki hayatına bağlı olacak ve nasıl ki daha önceden Anne,Baba,Abla,Kardeş ayırımlarını yapıyorsa; evlendikten sonra da Eşi ve Ailesi arasındaki ayırımı da yapabilecektir. Ve kimi nereye koyduğunu da gayet iyi bilecektir. Fakat kadınların en büyük yanlışı; Erkeği seçime zorlamalarıdır. Erkek, her ne kadar farkındalık içerisinde olsa da seçimler ile bir anda Aile ve Eş arasındaki üçgenin ortasında kalabilmektedir.

Bunlardan önce erkeğin diğer insanlar ile bir arada olmak istemesi, bundan keyif alması önemlidir. Erkekler genel itibariyle, eşlerinin ailesindeki insanlara karşı araya hep bir mesafe koymuşlardır. Gerek baldız, gerekse bacanaklar ile. Ve hanımları ne zaman kendi ailesinden birileriyle bir araya gelmek istese, erkek tek başınalığı sevdiği için; bu durumun önüne geçmekte ve kadını zaman zaman çığırından çıkarmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri