Ailesinden farklı siyasi görüşte olanlar var mı?

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Ailesinden farkli siyasi goruste olanlar var mi?

ben böyle anlayışlı adil olmak istediğim için ya ortacı ya da akpli falan sanılırım ama koyu chpliyimdir.
üstelik dededen falan yani.
kardeşim anarşik sayılıyor mu?

Son düzenleme:
babamla coook zıt görüslüyüz, hem hayata bakış olsun hem siyasi ama ben onun hala minik kızıyım (:

Aile kutsaldır. Aile bir birliktir. İnsan ailesi için yaşar, ailesi için var. Birlik olmazsa aile bozulur. Bu nedenle ailenin büyüğü ne yön veriyorsa, hep birlikte uyulur. Bizim ailenin en büyüğü (1.90 boy) ben oluyorum. Bu nedenşle de damgayı tüm aile bireyleri için gider ben vururum. Tabiat'ta da bu böyle dir. Sürü lideri nereye yönelirse, tüm sürü lideri takip eder. Sürüden ayrılanı Kurt kapar. Zaten Kurt sürüsüyse, Ayı kapar.

Seçimlerden sonra hatun bana geçmiş olsun diledi. :) Casus gibi adammışım. O bile benim görüşümü yanlış biliyor.

932 doğumlu dedem ve babannem chp'liydi, evlerinin balkonunda sürekli altı ok dalgalanırdı ama siyaset konuşulmazdı. babamda kendi ailesinden etkilenmiş olacak dsp ve chp seçmeniydi ki hala da öyle fakat evde oylar karışık dağılır ve yine siyaset konuşulmaz. ailemizde manasız bir liberalleşme kendiliğinden peyda oldu, böylede gidiyor..

Ailesiyle farklı siyasi görüşte olmak için sürekli siyasi görüş değiştirenler var.

Ailem de kendi yakın arkadaş çevrem de sol görüşlüdür ve sağ eğilimli hiç kimse bulunmuyor.
İş ortamından ya da sosyal çevreden bazı arkadaşlarım arasında elbette var ancak en yakınlarım / akrabalarım arasında görüş ayrılığı bulunmuyor.

Aile kutsaldır. Aile bir birliktir. İnsan ailesi için yaşar, ailesi için var. Birlik olmazsa aile bozulur. Bu nedenle ailenin büyüğü ne yön veriyorsa, hep birlikte uyulur. Bizim ailenin en büyüğü (1.90 boy) ben oluyorum. Bu nedenşle de damgayı tüm aile bireyleri için gider ben vururum. Tabiat'ta da bu böyle dir. Sürü lideri nereye yönelirse, tüm sürü lideri takip eder. Sürüden ayrılanı Kurt kapar. Zaten Kurt sürüsüyse, Ayı kapar.
Aşkolsun ismail abi ne demek sürü falan akpartililere koyun mu demek istiyorsun hiç yakıştıramadım sana xd

Aşkolsun ismail abi ne demek sürü falan akpartililere koyun mu demek istiyorsun hiç yakıştıramadım sana xd
Birden rahmetli babaannem aklıma gelmişti de. Rahmetli dedem Halk partiliymiş. Bu nedenle her seçimde önce evde kavga çıkarmış, sonra babaannem aile içinde birliğin sağlanması gerektiğini düşünerek Halk partisine oy verirmiş. Ama hiç helal etmemiş.

Günümüzde artık böyle bir görüş yoktur diye düşünüyorum.

Benim anne tarafim yari akp pkk. Baba tarafimdada akp pkk uzmanlari cok. Hele bi amcam var awq pkk hdpyi konusurken kendinden geciyor. Buyugumuz saygi sevgi diyip agzjnada sicamiyoruz

Herkes ayrı telde bizde. Sülale içerisinde en iyi anlaştıklarım ilginçtir ki AKP'li.

Geri