Ailesinden farkli siyasi goruste olanlar var mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Elhamdülillah hepimiz milliyetciyiz.Ailesinden farkli siyasi goruste olanlar var mi?
Aşkolsun ismail abi ne demek sürü falan akpartililere koyun mu demek istiyorsun hiç yakıştıramadım sana xdAile kutsaldır. Aile bir birliktir. İnsan ailesi için yaşar, ailesi için var. Birlik olmazsa aile bozulur. Bu nedenle ailenin büyüğü ne yön veriyorsa, hep birlikte uyulur. Bizim ailenin en büyüğü (1.90 boy) ben oluyorum. Bu nedenşle de damgayı tüm aile bireyleri için gider ben vururum. Tabiat'ta da bu böyle dir. Sürü lideri nereye yönelirse, tüm sürü lideri takip eder. Sürüden ayrılanı Kurt kapar. Zaten Kurt sürüsüyse, Ayı kapar.
Birden rahmetli babaannem aklıma gelmişti de. Rahmetli dedem Halk partiliymiş. Bu nedenle her seçimde önce evde kavga çıkarmış, sonra babaannem aile içinde birliğin sağlanması gerektiğini düşünerek Halk partisine oy verirmiş. Ama hiç helal etmemiş.Aşkolsun ismail abi ne demek sürü falan akpartililere koyun mu demek istiyorsun hiç yakıştıramadım sana xd