Hakan
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Nijerya'da 'cadı ' olduğu gerekçesiyle ailesi tarafından terk edilen iki yaşındaki küçük çocuk Danimarkalı yardım görevlisi Anja Ringgren Loven tarafından kurtarıldı.
Afrika'da yaşayan Danimarkalı Loven, küçük çocuğu çıplak olarak, başıboş halde dolanırken buldu. 8 ay boyunca sokaklarda çevreden geçenlerin bıraktığı yemek artıklarıyla yaşayan çocuğun vücudu kurtlanma yüzünden yara içindeydi.
‘Hope’ (Umut) adını koyduğu çocuğa yemek ve su veren Loven, onu hastaneye götürdü ve tedavi edilmesini sağladı.
Ölüme terk edilen Hope, Loven sayesinde yaşama tutundu.
Hastanede tedavi altına alınan küçük çocuğa kurtlanma nedeniyle ilaç veriliyor.
Küçük çocuk kendi başına yemek yiyebiliyor ve oturup kalkabiliyor.
Loven, oğluyla beraber her gün hastaneye ziyarete gidiyor.
Afrikalı çocuklara yardım amaçlı bir vakfın kurucusu olan Loven, Facebook adresinden Hope’un fotoğraflarını paylaştı. Loven, iki gün içinde 1 milyon dolar toplarken, bu paranın Hope ve benzer durumdaki çocukların ihtiyacını karşılamak üzere bir klinik kurulmasına harcanacağını açıkladı.
Afrika'da yaşayan Danimarkalı Loven, küçük çocuğu çıplak olarak, başıboş halde dolanırken buldu. 8 ay boyunca sokaklarda çevreden geçenlerin bıraktığı yemek artıklarıyla yaşayan çocuğun vücudu kurtlanma yüzünden yara içindeydi.
‘Hope’ (Umut) adını koyduğu çocuğa yemek ve su veren Loven, onu hastaneye götürdü ve tedavi edilmesini sağladı.
Ölüme terk edilen Hope, Loven sayesinde yaşama tutundu.
Hastanede tedavi altına alınan küçük çocuğa kurtlanma nedeniyle ilaç veriliyor.
Küçük çocuk kendi başına yemek yiyebiliyor ve oturup kalkabiliyor.
Loven, oğluyla beraber her gün hastaneye ziyarete gidiyor.
Afrikalı çocuklara yardım amaçlı bir vakfın kurucusu olan Loven, Facebook adresinden Hope’un fotoğraflarını paylaştı. Loven, iki gün içinde 1 milyon dolar toplarken, bu paranın Hope ve benzer durumdaki çocukların ihtiyacını karşılamak üzere bir klinik kurulmasına harcanacağını açıkladı.