Ailenizle en çok tartıştığınız konu nedir?

Konu sahibi son olarak 66 gün önce görüldü
Ailenizle en çok tartıştığınız konu nedir?

Genelde ben, 'Yeter bu kadar,ben sikildim geri donucem' derim onlar da 'Sacmalama!' der ve biz tartisiriz.

Dusundum ve uzun zamandir tartismamisim hic.eve gec geldigimde bazen annem soylenir gider bi opucuk veririm konu kapanir.

Ne zaman ben İstanbul'a gidiyorum haberiniz olsun desem babam hemen bari oraya yerleş ayda iki üç orda kalıyorsun diye söyleniyor

Boşvermişliğim yüzünden çok tartışırdık. Birde burnumun dikine gittiğim için.

Şu sıralar acık bıraktığım çekmeceler ve dağınıklığım gündemde ;S

fikir degisikligi yuzunden tartisilir ben beyaz derim onlar siyah.

Ben çok yemek seçtiğim için genelde o konuda küçük çaplı "ben ne yicem yeaa" krizi yaşarız :cici:

eve gelis saati genelde bir de bazi konularda anlasamiyoruz bilgi eksikliginden dogan konularda :D

Annem ve ablamlarla burnumun dikine gittiğim için tartışırız,büyük sözü dinlemiyorsun hep dediğim dediksin ;s
Babamla da yemeğe tuz koyma yüzünden atışırız,o inat eder tuzlu yicem diye bende yemiceksin diye inat ederim.Yüksek tansiyonu olduğundan sebep ama hep ben kazanırım ;d

Efe yüzünden olur genelde tartışmalarımız

Benim dikkatsizliklerim yüzünden olur genelde. Fırcayı ben yerim;d

Soğuk su içme, asitli şeyler içme, burgera gitme . hımınaa:S

yıne agzmı tutmayıp gerceklerı soledııgım ıcın her konuda tartışırım lanet olsun bana :D

Şu aralar abimle yurt yüzünden tartışmadığımız gün yok

Su son aylarda evlilik , onun harici yok tartisma

Ruşen amcanın oğlu sedatla karşılaştırıyorlar beni, doğal olarak tartışıyoruz bizde...

Geri