Ailenizle en çok tartıştığınız konu nedir?

Konu sahibi son olarak 65 gün önce görüldü
Ben onların yalanlarıyla baş edemedim ve bu bana dert oldu. Ben de onlara boyun eğmedim ve hepsi it gibi korkuyor benden... ve bu da onlara dert olsun!

Beni hala minik kızları gibi görüyorlar (:
Ayrı yaşasakta değişmiyor

Genelde işteyken aradığında meşgule atınca sinirleri zıplıyor validenin. Ama favori çocuğu olarak fazla konu bulamıyor tabi benimle tartışacak. :p

Geçen ay bi baya bozuktu aramız. 30 senelik öğretmenliği, ilgisi, alakası yetmemiş olacak ki benim yadigar, ergenliğimin tüm özeti olan lisedeyken kullandığım masaüstü bilgisayarımı MEB'e, köy okuluna gönderilsin diye bağışlamış. Köpürdüm haliyle. Eski defterleri açtık.

Format atılmadığı için Pınar'ıdır, Ece'sidir, Elif'idir, Tuba'sıdır, Beyza'sıdır, kişisel arşivim de yaban ellere uçtu gitti. İnternete düşse o fotoğraflar, videolar sıkıntı olacak. Birkaçı da evlendi, kocaları kafama sıkmaya falan gelecek, o derece.

bi ara evlen diyorlardı
şimdi bişey demiyorlar
ümidi kestiler sanırım

Genelde para oluyor. Anne Hayat zor Taş mı kemiriyim diyip demagoji yaparım :p

Üniv.
Lisans tamamlamak istemiyorum.
Çalışırken aynı anda yürümediğini işim için aslında dezavantaj olduğunu anlatamıyorum.

İki gündür farklı fırınlardan alınan ekmeğin darası.d :mrslkm:

Tartışma değil de son 2 senedir hep evlilik yüzünden yakarış içindeler. Ne zaman ziyaretlerine gitsem evlilik muhabbeti açtıkları için bende susunca yada cevap verince kızarlar :)

Geri