Ailenizin karşı çıktığı biriyle devam edermiydiniz ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok seversem devam edebilirim. Sınırları zorlardım. Şimdi şartlar ve nedenler de önemli.

bir şarkı sözü vardı annem babam öğüt verirdi en iyisini ben bilirdim diye seçimler başkasıyla yapılacaksa kişinin kişiliğin ne önemi vardır aile bir yere kadardır en azından şu ana kadar kimse yolumu çizmedi benim için buna ailemde dahil çünkü hep saygı duydular kararlarıma ailemizi bizler kurarız en nihayetinde

ettim eski vakitlerde.

herkese alışılıyor. alışkanlık kötü şey.

Ama neden karşı çıkıyor ? En önemlisi o, dini mezhebiyse geçsinler o kısmın kesin devam ederim. Davranışları, yaptıkları, görünüşü vs ise onu da geç beni bağlar bunlar. İyi bir neden sunmalılar ve ona göre hareket eder gerekeni yaparım. Ama ailem istemiyor diye biriyle yolumu ayıracağımı zannetmiyorum.

Istemiyorlarsa gecerli bir sebepleri vardır mutlaka

ben ailelerin böyle durumlarda saygı göstermesi gerektiğine inanıyorum. sanki sizin kızınız/oğlunuz bulunmaz hint kumaşı. tamam duygusal olarak öyle görünebilir ama değil :liv:

Etmezdim,
Bunun nedeni sizin uzerinde israrla durdufunuz insanjn buna degmiyir olusu

Benim tercih edecegim kisiyi eminim ki ailem benden daha cok üstün tutar kararlarima da her zaman saygi duyarlar.Cunku ben biri ile beraber olacaksam once aileme uygun olup olmadığına bakarim bu da zaten en basta belli olur.Istenmeme durumunda o küçümseme ömür boyu sorun çıkarıyor.
Tasvip etmediğim diger bir sey ise canim cicim meleğim kuşum evreleri devam edip sonunda ailenin akla gelmesi cok sacma.Temel bastan kurulur.

Ailem kararlarima saygilidir ben karsi tarafin ilk once kalbine bakarim guzel ise sevmeye calisirim egerki o beni sevmez ve uzaklasmak isterse yolunu ve bahtini acik olmasi dilereyek ayrilirim ama devam etmek isterse bir omur boyu onu mutlu etmek isterim

Etmem.
Refarans için baskasi degil ailem onemli.
Kimseye iltimas yok bende.

Ne demek vardır bi bildikleri bir şey yahu?

Böyle saçma sapan bir gerekçe olur mu arkadaş?

Sen şimdi biriyle flört edeceksin mesela, ailene gidip, ben bu kişiyle flört edeceğim mi diyorsun? Büyük birçoğumuz demiyoruz. Hayatın akışında biriyle tanışıyoruz ailemizin ilk etapta haberi olmuyor iş ciddiye bininceye kadar. Gidiyorsun ailen ile tanışmaya ailen beğenmiyor çocuğu. Niye? Tipini beğenmiyor, huyunu suyunu beğenmiyor falan filan değil mi?

E arkadaş sen bu adamla/kadınla iş ciddiye bininceye kadar takılmadın mı, sen bu adamla/kadınla el ele tutuşup gezmedin mi?

Ailen daha ilk defa gördüğü ve beğenmediği erkek/kadın arkadaşınıza karşı çıktı diye hemen "bi bildikleri vardır" diyorsun. Sen nasıl sevdin lan o zamana kadar demezler mi! !11!1!

Sapır supur konuşmayın bi yaa :/

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Ne demek vardır bi bildikleri bir şey yahu?

Böyle saçma sapan bir gerekçe olur mu arkadaş?

Sen şimdi biriyle flört edeceksin mesela, ailene gidip, ben bu kişiyle flört edeceğim mi diyorsun? Büyük birçoğumuz demiyoruz. Hayatın akışında biriyle tanışıyoruz ailemizin ilk etapta haberi olmuyor iş ciddiye bininceye kadar. Gidiyorsun ailen ile tanışmaya ailen beğenmiyor çocuğu. Niye? Tipini beğenmiyor, huyunu suyunu beğenmiyor falan filan değil mi?

E arkadaş sen bu adamla/kadınla iş ciddiye bininceye kadar takılmadın mı, sen bu adamla/kadınla el ele tutuşup gezmedin mi?

Ailen daha ilk defa gördüğü ve beğenmediği erkek/kadın arkadaşınıza karşı çıktı diye hemen "bi bildikleri vardır" diyorsun. Sen nasıl sevdin lan o zamana kadar demezler mi! !11!1!

Sapır supur konuşmayın bi yaa :/

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Bir tek sen agiz sulandirdin.
Yoksa kimsenin sapirdattigi yok. Senin yazdigin gibi de olmuyor hic bir aile tipini begenmedkm yasini begenmedim diye resti cekmiyor.
Kör olma ihtimaline karşi objektif olabilecek insanlar ailedir.

Çok sevdikleri kızdan ayrıldığımda ona bile alıştılar. Nehir'den sonra yorum yapmıyorlar artık

Valla benim 2 yıldır ailemin istemediği biri ile bir dargin bir barisik bir iliskim var -cunku evlenemiyorsunda cunku konumuz tip degil - ve annemle 1 aydir konuşmuyoruz ben ettim siz etmeyin diyeceğim bi durumdayım şu aralar.

O yüzden iyi düşünmek lazım. Valla bazen beraber çekip gitsek diyorum sonra ne dağınık ne sorumsuz biri olduğu aklıma geliyor vazgeciyorum.

Ve Annem özür diliyorum :(

Geri