Ailenizi Seçme Şansı Size Verilseydi Değiştirir Miydiniz?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Ailenizi Seçme Şansı Size Verilseydi Değiştirir Miydiniz?

Soru açık ailemizi kendimiz seçebilseydik şu anki ailenizi mi tercih ederdiniz yoksa maddi açıdan imkanları geniş olan yahut başka özelliklere sahip başka bir ailenin mi sizin aileniz olmasını isterdiniz? Lütfen açık olalım !

a9bf7426-ee2c-42d6-bc87-1483e74ef48d.jpg

Kendi ailemi asla hiç bir aileye değişmem

155d4966-d35d-4a27-ba45-224dc78a8e85.jpg

Daha mutlu bir ailem olsun isterdim

839d87d2-a725-4f8a-94dc-d8784f5ee444.jpg

Daha zengin bir ailem olsun isterdim

f81c910f-121c-4f73-8e54-cbd614de58f6.jpg

Daha geniş bir ailem olsun isterdim

Şu dünyaları verseler Anamı kimseye değiştirmem.

Evet dersem onlara haksızlık etmiş olurum. Evet anlaşamıyoruz evet yeri geldi mi fazla geri kafalı oluyorlar, evet beni çok bunaltıyorlar, sıkıyorlar, evet beni hayallerinde ki evlat yapmaya çalışıyorlar, evet bazen onlardan uzak kalmak istiyorum, bazen nefret bile ediyorum.

Ama ben hastalandığım zaman yanımda ailem vardı.
Her ne kadar hata yapsam bir gün beni silecekler bunu da biliyorum ama toplumun kölesi olmuş bir ülkede onların bana uymasını bekleyemiyorum artık. Evet daha mutlu olmak isterdim. Daha çok ilgilenen ailem olsun isterdim ama onları değiştirmek değil de sadece biraz daha anlayışlı bir hale getirmek isterdim.

Ailem benim her seyim ama yine de bazilarinin bazi huylarini değiştirmek isterdim şahsen.

Yalnızca abimi verip yerine mandal leğen almak istiyorum gjkjhkl

Ailem farklı olsaydı ben de farklı olurdum..

Cok ergenken hatta cocukken insanin aklindan ancak boyle bir dusunce gecer.

Yas ilerledikce varliklarina sukrediyorsun.

Babamı değiştirebilmeyi çok isterdim .

Her şey insanın istediği gibi olsa bir değeri, anlamı kalmazdı. İyiyi bilmek için kötünün olması gibi. Ailemden memnunum, tabi memnun olmadığım yönleri oluyor aynı benim hal ve tavırlarımdan memnun olmadıkları gibi. Onun için bu varsayım hakkında bir seçenekte bulunmak benim açımdan yanlış.

Geri