Never Give Up
Üye
-
-
-
-
-
Ailenize karşı kırgınlıklarınız var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence iyi bir şey, seni değersiz hissettiren insanlardan uzak durmak gerekiyor.10-12 sene oldu babamın yüzünü görmeyeli, sesini duymayalı. Çokta lazım değil. Ailemden, akrabalarımdan bir çok kişiye kırgınlığım vardır. Kin'im de vardır.. Ölürsem mezarıma gelmeyin dediklerim ve hatta öldükleri zaman mezarına gitmeyeceğim dediklerim de vardır.
İyi bir şey mi?
Değil, ancak hayat bunu gerektiriyor.
tam olarak bana değersizmişim hissi verdiklerini söyleyemem, değersizlikten ziyade çok çok farklı hani nasıl anlatayım bilmiyorum ancak şunu söyleyebilirim; bana yükledikleri sorumluluklar çok farklıydı ve ben onların bana yükledikleri sorumluluklardan ziyade hayatın bana yüklediği sorumlulukları üstlenmeyi seçtim, seçimim bana göre ağır ve ne kadar ağır olsa da kafam rahat. Kafa yapımızda da uymadı zaten hiç bir zaman. Onunda etkisi var.Bence iyi bir şey, seni değersiz hissettiren insanlardan uzak durmak gerekiyor.
Güzel cevap.benim yok da cocuklugumun cok var.
hisleri farklı olabilir ancak tutumu aynı malesef. ancak suçlayamam çünkü ailesi de ona öyle davranmış. çok haklısınız.Zaten @Min sen çocukken kırgın olduğun babanla şimdiki adam (umarım hala sağdır) aynı adam değil. Bu mantığı benimseyebilenler kimseyi geçmişi için suçlamıyor.