Ailenin "sana yakışmıyor" dediği birine aşık olsan, ne kadar ileri gidersin?

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü

Ailenin "sana yakışmıyor" dediği birine aşık olsan, ne kadar ileri gidersin?​

20 li yaşlardaki kardeşlerime önerim şu
Herkes geçici isteyen bir şekilde sizin olur bırakın o çabalasin ailenize kendini kabul ettirsin çok seviyor ise. Siz bişey yapmayın

niye dediği önemli olurdu bu yaşımda demelerine fırsat vermeden kendim anlardım. ama anne baba ebeveny felan birşey diyorsa altına bakmak lazım.
şey gibi degerlendirilmeli;

hani bazı arkadaslıklar olurdu kucukken anne babamız bununla gorusme felan derdi. cogumuz yasamıstır. şimdi bile dönüp bakıgımda haklılar. bizim göremediklerimizi görebilirler...

e tabi her zaman da bu gecerli degil :) belki üver baba halil gibi sorumsuz bir yapıdır o zaman bildigini okumakta fayda var :D

Bana yakışmayan birinin yanımda işi olamaz zaten, benim nezdimde yakışıyorsa da gerisinin ne düşündüğü zerre umurumda olmaz.

Bu devirde kendi evladına bile kefil olmaz insan.

Asik oluyoruz arkadaslar...
Adam öldürmüyoruz .
Bu ailelerin ask islerine de karismalari bir garip.
Birak kendi tecrübesini yasasinlar.

Ay ne dediniz tam amlamadım ama benim annem çok güzel kadındır hiçbir karıyı kızın beğenmez, "hmm..." der.

Vallahi herkese hmm diyecek kadar güzeldir, bravo anne, zaten bemde pek sevmemiştim, bakim bi' daha, hmm vallahi bu güzel değil ne bu böyle ya?

Adsız.png

Sevgililerinize topuklu ayakkabı muamelesi yapmayın kızlar.
Seviyorsanız yakışıyordur.
Yakıştırmayan ailelerde de baba 45 kilo anne 175 oluyor genelde.

Ailem genellikle beni birilerinin yanına yakıştırmazlar. O konuda şanslıyım.

Aile önemli de mantıklı cümlelerle bana gelirlerse dinlerim . Yok benim mantığıma uygun ve ruhuma eşse dinlemem.

Ebeveynlerimizi aile kurmadan, anne ya da baba olmadan anlamıyoruz gerçekten. 10 sene önce sorsalar babam için " çok sert, çok kuralcı, empati kurmuyor " derdim. Şimdi yaptığı, yaptırdığı herşey o kadar mantıklı ve o kadar doğru geliyor ki. Yaş aldıkça onlara benziyoruz...
Demem o ki "sana yakışmıyor" diyorlarsa vardır bi bildikleri. Bu insanlar bizi hep iyi şekilde, iyi yerlerde ve mutlu görmek istiyorlar, ondan bütün çabaları. Dikkate almak gerekir.

Geri