Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Amin insallah insanliginla ilgileniyorum ben kürtmüs türkmüs değilBen kürtleri seviyorum ya gonulleri asiri bol oluyor.. hakkinda hayirlisi olsun canim guzel kalbine gore olsunnn
ki böyle birsey başından da geçti ailecek yalanlar söylemişler ama ne gün çocuk bana itiraf etti klinige yatinca depresyon hastasiydi ve küçük bu pürüz gibi anlatıyorlardı ve 8 ay çocukla cikip ben daha seni tanımıyorum tanışmak lazım ve bin tane yalan açıklamasinda allah korudu beni diyorum gerçekten annem de istemiyordu söylemisti ki bende çocuğu hastanede terk etmiyim diyordum o ara düsünüyordum ve düşünüyorum ki iyi ki çocuk imana gelmiş .. kaynana gidiyordu geliyordu evlen çabuk diye ya da kavga olunca giriyordu araya bi de şehir degistircektim sjsjsj .. ağzımı yumdum göz actim anneme gelmiş bi de diyor ki istediğin oldu ayırdın cocuklari.. bana utanmadan mesaj Attı küçük seylerden ötürü ayrılma diye .. kadina çok fazla laf soktum okuyup mesaj sildiydi sonra biz ayrildik gitti hemen Türkiye den çocuğunu evlendirmisaileler istemiyorsa yanılma payları genelde düşük oluyor. ailenizle nasıl bir iletişiminiz olduğuna göre de değişir tabii onları dikkate alma durumunuz ama rest çektiğinizde bir şekilde rahatsız hissettikleri her şeyi yaşıyorsunuz bence. mesela babam çok geçerli sebepleri olduğundan kardeşimin sevgilisini reddederek kızı cehennemden kurtardı. kalkıp şehir değişip yanına gitseydi hem çocukla evleneceğini düşünecek hem de çocuğun ayrılığa yakın zamanlarda ilişkiye girdiği kızın bebek beklediğini öğrenecekti. ayrılınca anlaması daha iyi oldu… ailelerin geçerli sebepleri varsa oturun dinleyin, konuşun. abla tavsiyesi![]()
Bunlar da sorun yok hepsi arastirildi e devlet den bile baktim yani düşün memurlugumuHayaırlısı neyse o olsun. İnşaallah mutlu olursun.
Ben de bizim enişteleri beğenmemiştim ve puşt çıktılar. Olsun, yine de anlaşıyoruz. Kader birleştirir, kader ayırır. Biz her şeyden en iyisini yapmaya çalışalım.
Önce bir araştır, oturma ve çalışma izni var mı? Okuyor mu? Çalışıyor mu? Geliri var mı?
Çünkü Almanya'ya gelip te orada sürekli kalabilmek için yaralı bir kalp bulup, ondan faydalanmak isteyenler hiç te az değil.