Lila
Platin Üye
-
-
-
-
-
Aileme ilk defa karsi gelecegim galiba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O güzellik ile sana nazar ederler dikkat et kendineBen suan anliyorum asiri aileciymisim.. kaynanam gelince annemin kiymetini 2728363 kere daha iyi anladim..
Kaynanam degdirebilir evet.... sbsnznbzO güzellik ile sana nazar ederler dikkat et kendine
Yok böyle iyi sjsj benim bile yasakken karıştırma hiç fkgkgEniste beyi foruma uye yapmayi dusunuyor musun peki izmirli
Tanışmadan ön yargıya karsiyim.. suana kadar ne isterlerse yaptım gag gug bir kere tanışmayı çok görüyorlar o halde danismadan is yapabilirim düsüncesi çıkmıyor aklımdan *_* sabırla zamana bıraktım Insallah düzelirler de tanıştiririmaileler istemiyorsa yanılma payları genelde düşük oluyor. ailenizle nasıl bir iletişiminiz olduğuna göre de değişir tabii onları dikkate alma durumunuz ama rest çektiğinizde bir şekilde rahatsız hissettikleri her şeyi yaşıyorsunuz bence. mesela babam çok geçerli sebepleri olduğundan kardeşimin sevgilisini reddederek kızı cehennemden kurtardı. kalkıp şehir değişip yanına gitseydi hem çocukla evleneceğini düşünecek hem de çocuğun ayrılığa yakın zamanlarda ilişkiye girdiği kızın bebek beklediğini öğrenecekti. ayrılınca anlaması daha iyi oldu… ailelerin geçerli sebepleri varsa oturun dinleyin, konuşun. abla tavsiyesi![]()
Ben kürtleri seviyorum ya gonulleri asiri bol oluyor.. hakkinda hayirlisi olsun canim guzel kalbine gore olsunnnSorun ama surda daha tanismadilar tansitircaktim eve gelecekti ama abim sorun çıkardı asla diye irkcilik var . hani tanıyıp izin vermeseler bi düsüneyim ama hiç düsünmeden bin tane ön yargı .. bana 5 ay dir iyi geliyor kimsesi yok Burda ailesi Antep de .. burda kuzenle kalıyor .. burda anne baba olacakken cirkin ördek hikayesi gibi sırt çeviriyorlar .. yanlis da olsa doğru da olsa artık benim yolum olsun bence .. abime hersey serbest dünya turu yapıyor oralardan gelin de getirebilir bana bunlar yasak şehir bile yasak dünya yi geçtim ve suana kadar hiç birsey Suan istemedim ev is is ev ya da okul ev mekik okurken ömrüm de ilk defa bu kadar karsi olduğunu da bilmiyordum ücü de bana karşı geliyor .. iyi mi kötü mü anlasabilcekmiyiz aynı eve girmeden zor elbet
Ama Suan mükemmel gidiyor .. ailem için bitirirsem ailem için bitti olcak ama yanlış ya da doğru ile bu yolu gitmek istiyorum en azından derim ki sonunda benim yüzümden oldu ama belki de çok mutlu olacağım kim biliyor ? Rabbimden başka .. evet bi türk kızı olarak Kürt birini sevdim sanki adam hapishane kackini bütün çevrem vazgeçme savaş diyor ya da kaç ben ise sabırla zaman diyorum hersey iyi olcak sevecekler
Buyur @Oggy anlattim![]()