Ailenin evlilik baskısı

Konu sahibi son olarak 3064 gün önce görüldü
Ailenin evlilik baskısı

* Belli bir yaşa ulaştığınızı hayatınızın böyle devam etmiyceğinden başlayıp size hayırlı kısmetler bulduklarını söylemeleriyle sona eren süreç

Çoğu anne babanın çocuklarına yaşattığı bir durum.
Ters bir tepki alınınca ölmeden mürüvetini göreyim sözleriyle duygusal baskı yapılır.

artik bizimkilerin umudunu benden kesmesiyle bizim evde konusu bile acilmayan sey.

gorucu usulu evlendirme karari alinmis durumdur

Bknz: Birini bulsan da hazır evdeyken seni de aradan çıkarıversek :honk:

Aralikli krizler halinde girip cikar. Bir mudden durgun denizler gibi olur sonra birden durgun deniz cosar. (artik cani torun mu ceker damat mi bilmem :D ) deniz sizi de icine alir savurur hoyratca bi saga bi sola. Aileme; icime sine sine ''evet'' diyecegim kalbimin kelebeklesmine sebeb olan adamin henuz olmadigini anlatabilmem biraz guc.

Evlenmekle kurtulunamayacak devamında 'Ee çocuk ne zaman, Olmuyor mu, Yaşınız gençken olsun' diye devam edilen hayata müdahele durumudur.

Benim ailem bana oyle bi baskyi hic bi zaman yapmayacak, evlenmesem bu kiz neden evlenmiyo bile demezler -.-

evin tek çocuğu olursanız kesinlikle karşılaşmayacağınız baskı, bir de erkekseniz eğer tadından yenmez.

Henüz 2 gün evvel aldığım evlilik teklifiyle tehlikeli olduklarına kanaat getirdiğim yaralı ceylan topluluğudur. Güzel de bir kızımızdı ama olmadı. Esra'nın adresini verdim. Taliplerinden elektrik alırsa işi kotarır.

@bi üstteki posta cevaben :honk: Ne işin var ne eşin anca insanlarla kavga et sen diyorlar :honk:

Allahım nolur bu raddeye gelmesin bişiler:dusun:

Baskı ve basım işleri ancak flörtözümnen benim aramda olur, başka türlü basımları sevmem.​

Önceden ara sıra sözü edilirdi. Hatunu tanıştırdım, Babam evden çıktı ve gelmedi, Annem ağlama krizi aşamasına geldi. O konu bir daha açılmaz bizde.

Baskı varsa tersi uygulanır bizde,
İnatçıyız karşim.

Nesiller arası yetki savaşı mı diyorsun ?

Geri