Ailene ve arkadaşlarına ne yaptığınla ilgili hiçbir açıklama yapılmadan tutuklansan, onlar ne yaptığını düşünürdü?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Ailene ve arkadaşlarına ne yaptığınla ilgili hiçbir açıklama yapılmadan tutuklansan, onlar ne yaptığını düşünürdü?

Siyaset ilk akıllarına gelen şey olurdu, ikincisi de fiziksel şiddet.

Düşündüm de ailemi bırak benim bile aklıma hiç bir şey gelmedi

abi benim aklıma geliyor da ben bunu yazarsam beni kesin alırlar galiba.

Haksız bir durumla karşılaştığımı düşünür ve suça karışmayacağımı bilirler.

"ne yaptiysam ailemi korumak adina yaptiiiim uleeeeyn" diye haykirmama gerek kalmaz, bilirler :' ama aptallik yaptigimi da dusunurler, cunku tutuklanmak tam bir rezalet. daha akillica ulasabilirsin istediklerine, bir amacin oldugunda tabii ki. sasirirlar, yakistirmazlar, ki haklilar
the end

Bir yanlışlık olduğunu düşünmezler. Kesinlikle benim bir bklar yediğime kanaat getirirler

annem direkt babama ''feysbuk'a yazma bir şeyler dedim sana kaç kez bak aldılar kızı'' der bana konduramaz sjhs. babam kendini savunurken de ben koğuşuma adapte olup oda kokusu falan koyarım ranzamın kenarına... amber ve portakal çiçeği... olursa siyasi bi sebeple olurdu, bu zamana kadar olmadı, bundan sonra hiç olmaz! yallah.

bizimkilere sordum “iftira attılar kızıma” diye düşünürüm dediler, ikisi de kdjdj KADER MAHKUMU LARİ

Geri