Ailemize hoş geldin Ognjen Mimovic

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ailemize hoş geldin Ognjen Mimovic

Kulübümüz, Ognjen Mimovic’in transferi için kulübü Kızılyıldız ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. Ognjen Mimovic, kendisini 4,5 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Sırp savunmacıya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Toplayın toplayın. Çer çöp ne varsa toplayın. Adam toplamakla takım kurulsa Araplar dünya şampiyonu olurdu.

Yapılan tek doğru transfer ama bunu da Mourinho harcar Sırpları pek sevmez Mourinho hoca

Yapılan tek doğru transfer ama bunu da Mourinho harcar Sırpları pek sevmez Mourinho hoca
Abi doğru yanlış ne farkeder.
Sene başında takım kurmadı mi bu adam. Sene ortasında takımın yarısı değişti. Dünyada örneği yok bunun. Devamlılık esastır. İstediğin adamlar iyi olabilir. Ama senin takımında iyi mi oynayacak. Takımla uyumu ve verilen görev önemli. Nasıl olsa bi bok olmaz fenerden yine bu sene. Niye para harcayıp duruyolar anlamıyorum.

Abi doğru yanlış ne farkeder.
Sene başında takım kurmadı mi bu adam. Sene ortasında takımın yarısı değişti. Dünyada örneği yok bunun. Devamlılık esastır. İstediğin adamlar iyi olabilir. Ama senin takımında iyi mi oynayacak. Takımla uyumu ve verilen görev önemli. Nasıl olsa bi bok olmaz fenerden yine bu sene. Niye para harcayıp duruyolar anlamıyorum.
Ara transfer dönemi niye var? Takımlar sezon başından itibaren gördükleri aksaklık ve olumsuzlukları gidersinler diye var. Abarttığın gibi bir durum söz konusu değil, üstelik çok iyi transferler yaptık, maça çıkmalarını beklemelisin!!! Yine ben haklıyım ve sen haksızsın. :emoji_x::emoji_x::emoji_x::emoji_x::emoji_x:
Senin apoletlere nooldu @Lefty emekli mi oldun

@HosgeldinHarunAbi
Galatasaray hakkında olumsuz konu açmayalım, sürekli Icardi'yi övelim deyince bıraktım yönetimi.:)

Yoğun olduğum için zaman ayıramıyorum, benim amacım destekti zaten ancak ona da yeterli zaman bulamıyorum.

Geri