Ailemi ve Kardeşimi Çok Özledim

Konu sahibi son olarak 4645 gün önce görüldü
Bundan tam 1.5 yıl önce onlardan ayrılmıştır. Annem hasta ve ben Allah'ın belası işini yaparken onlara çare olamıyorum bu ne demek hiç bilmezsiniz. Bazen rüyamda görüyorum gidemiyorum onlar gelemiyor burada resmen gömülü olarak kalmış bir durumdayım :( Varsa yoksa işim ne yani onlara sadece para göndererek ben evlatlık görevimi yapamıyorum anlıyormusunuz :( Bazılarınızı görüyorum ailesine çok düşkünler özeniyorum yazmayın böyle şeyler kahralıyorum. Yediğim her lokma benim boğazıma düğümleniyor. 2 gün uyuyorsam 3-4 bilemedin 5 gün 1-2 saat arayla uyuyup hemen kan ter içinde uyanıyorum. Kardeşin nerde ailen nerde diceksiniz ailemi söyleyemem siz anlayın :agla: Kardeşim Japonya'da bilmem hangi mekanda Dünya'nın en büyük aşçılarıyla çalışıyor sadece sesini duyabiliyorum yada 1 aylık, 15 günlük resimlerini görmek beni rahatlatmıyor. Ve bu kişi benim ikizim aynalara bakamıyorum yüzüme birşey olursa yada benim canım yandığında onunda canı yanıyor şuan ağlıyorum ve o da ağlıyor. Ben nasıl bir insanım diye de bazen soruyorum kendime :( İşte bu yüzden uyuduğumda kötü şeyler olunca ona olmuş oluyor kesin başına birşey geldi diye korkuyorum. Ben ailemi çok özledim :( şarkımızı paylaşıyorum kardeşim ikimiz için dinliyorum seni seven senin için korkan benim minikadamım için Cenk'e..

[YOUTUBE]ZhJXzlKrvA8[/YOUTUBE]

Canım benim bende senin gibiyim uzaktayım.ve bu artık çokcanımı sıkıyor.Ama yapıcak bişeyimiz yok.Biz hep kendi ayaklarımızn üstünde duracaz diye aileden uzaklaşıyoruz.Sıkıntını çok iyi anlıyorum ve sabır diliyorum.Lütfen en azından Sağ ve mutlu olduklarını biliyoruz..ÜZme kendini..

Allah tez zamanda vuslatı nasip etsin. Sıkmayın canınızı Allah büyüktür.

Aile gerçekten çok önemli bunu benden iyi kimse bilemez. Senelerce ailemden uzak yaşadım, ve halen daha tek tabanca birşeylerin mücadelesini vermeye çalışıyorum. Fakat bu beni çok güçlü yaptı Hayatla mücadele edip birşeyleri başardıkça daha çok hırslandım belkide benim mücadeleci ruhumdan dolayıdır. Sende böyle düşün ve en önemlisi geleceğini ve kurucağın aileni düşün. pozitif şeyler düşünkü hayatında o şekilde şekillensin..

bende kardeşimi özledim ama ona söyliyemiyorum bu daha acı bir daha böyle yazılar yazıp yaramı deşme

Canım benim bende senin gibiyim uzaktayım.ve bu artık çokcanımı sıkıyor.Ama yapıcak bişeyimiz yok.Biz hep kendi ayaklarımızn üstünde duracaz diye aileden uzaklaşıyoruz.Sıkıntını çok iyi anlıyorum ve sabır diliyorum.Lütfen en azından Sağ ve mutlu olduklarını biliyoruz..ÜZme kendini..

Keşke okumasaydım diyorum bu kadar ne yararını görüyorum. Ter dökmekten başka bişey yaptığım yok tek konuşabildiğim bu sanal alem ister alay edin ister yalan söylüyor diyin ama beni benden ailemden başka kimse anlayamaz burda da çok güzel dostluklarınız var yıkmayın bunları :(

Aile gerçekten çok önemli bunu benden iyi kimse bilemez. Senelerce ailemden uzak yaşadım, ve halen daha tek tabanca birşeylerin mücadelesini vermeye çalışıyorum. Fakat bu beni çok güçlü yaptı Hayatla mücadele edip birşeyleri başardıkça daha çok hırslandım belkide benim mücadeleci ruhumdan dolayıdır. Sende böyle düşün ve en önemlisi geleceğini ve kurucağın aileni düşün. pozitif şeyler düşünkü hayatında o şekilde şekillensin..

Anlıyorum bak konuyu açmam neler mal oldu kimin yaralarını deşiyorum ama yapacak bişey yok taş olsa çatlardı emin olun :agla:

Süsledim gelin misali gençliğimi sandığımı kaldırdım ben benim kuracağım hayat hiç bir zaman olmıcak bizim tek hayalimiz vardı evlenmeyip ikimizde aynı evde kalıp birbirimize kucak açmaktı ama olmadı ikimizin yollarını ayırdılar :( Ben böyle hayatımın olacağını bilseydim onunla giderdim kariyermiş hepsini silerdim :(

Kendini suclama lutfen.. Boyle yassnmasi gerekiyormus diyip sabret. Bende seni anlayabilenlerdenim. Ailemle cokca didisip onlardan bi ay ayri kaldigimda hungur hungur agladigim zamanlar oldu. Aileme olan duskunlugumle taninirim. Neyse konu ben degilim demek istedigim su. Sabret ve sukret. Hayattalar. Iyi oldklarini biliosun. Uzme kendini..

Kendimi Bildim Bileli Babamdan ayrı kaldık. Hep şehir Dışında İhaleler Alırdı,5 ay yok 1 ay var. yıllar böyle geldi Geçti.. Büyüdük,Her Nekadar Özlemini Bize Hissettirmemek adına izmire gelip Gitsede,Bizi yanına alıp Tatillerimizi Mutlu Geçirtsede Herzaman yanımızda olması Gibi olmuyordu. emekli olsun Dedik,Hep beraber oluruz Dedik Yine olmadı : ) Abimde Babamın Ortagı oldu,Baba oğul şehir şehir O İhale Senin O ihale Benim Gezerken annem Ben ve kızkardeşim Gurbetin ve özlemin En Büyügünü Yalnız kalarak Sindirmeeye Çalıştık : )

Hernekadar '2 haftada Bir babamı Görsemde,Yanına Gidip Kalsakta Yanyana olmanın Tadını Vermiyor.. Kardeş Özleminin baba Özleminin Yeri Dolmuyor.. Sadece Sabır Gerekiyor, Ve Bunlar Olgunlaşmana Sebep oluyor. .

Allah Sabredenlerin Yanındadır.Ve Müfakatını Elbet Verecektir. Tez Zamanda Vuslatınız son Bulur inşallah ..

Ooovv bunu okudum ve inan çok üzüldüm :/ Aileden biri eksik olduğu zaman aynı duygu yaşanıyor benimde iki Abim bizden ayrı Almanyada yaşıyorlar ikisinide çok özlüyorum hele hele yeğenlerimi burnumuzda tütüyorlar,seni çok iyi anlıyorum:/ Allah yardımcın olsun ve tez zamanda sizi tekrar kavuştursun (:

Çok acı çekmişsiniz arkadaşlar şarkılar eşliğinde hep kadeh kaldırıyorum yazdıklarınıza. İyi ki varsınız biter mi bilmiyorum bu hüzün ağlamam geçer mi, dualarım hep onlarla. Anne yemeğini özledim sıcak çorbalar içip dilimi yakmak istiyorum. Çamaşır suyu kokan bardaklardan su içip" Anne bune ya " diyip bana ters ters bakmasını ve o malum Eşşek Sıpası kelimesini, ütülenmiş kıyafetler giyip ve benim için en önemli olan şeyin Anne kokusunu unuttum :( Onun şalı artık kokmuyor göz yaşlarım birikti üzerinde.

Olmuyor yapamıyorum. Yaparsam kendimi kandırmış oluyorum :agla:

Geri