Bundan tam 1.5 yıl önce onlardan ayrılmıştır. Annem hasta ve ben Allah'ın belası işini yaparken onlara çare olamıyorum bu ne demek hiç bilmezsiniz. Bazen rüyamda görüyorum gidemiyorum onlar gelemiyor burada resmen gömülü olarak kalmış bir durumdayım
Varsa yoksa işim ne yani onlara sadece para göndererek ben evlatlık görevimi yapamıyorum anlıyormusunuz
Bazılarınızı görüyorum ailesine çok düşkünler özeniyorum yazmayın böyle şeyler kahralıyorum. Yediğim her lokma benim boğazıma düğümleniyor. 2 gün uyuyorsam 3-4 bilemedin 5 gün 1-2 saat arayla uyuyup hemen kan ter içinde uyanıyorum. Kardeşin nerde ailen nerde diceksiniz ailemi söyleyemem siz anlayın :agla: Kardeşim Japonya'da bilmem hangi mekanda Dünya'nın en büyük aşçılarıyla çalışıyor sadece sesini duyabiliyorum yada 1 aylık, 15 günlük resimlerini görmek beni rahatlatmıyor. Ve bu kişi benim ikizim aynalara bakamıyorum yüzüme birşey olursa yada benim canım yandığında onunda canı yanıyor şuan ağlıyorum ve o da ağlıyor. Ben nasıl bir insanım diye de bazen soruyorum kendime
İşte bu yüzden uyuduğumda kötü şeyler olunca ona olmuş oluyor kesin başına birşey geldi diye korkuyorum. Ben ailemi çok özledim
şarkımızı paylaşıyorum kardeşim ikimiz için dinliyorum seni seven senin için korkan benim minikadamım için Cenk'e..
[YOUTUBE]ZhJXzlKrvA8[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]ZhJXzlKrvA8[/YOUTUBE]