Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu yapılan şey zaten Allahsızlıktan yapılıyor. Sen Allah'a sığın kardeşim
şimdi gördüm doğru söylemişsin vesselam. yine az ve öz :umrusama:
Ramazanda içince daha çok günah oluyomuş.
hadi ordan şaşkın oğlan sende :trip:
çok hızlı gidiyon bak dikkat et
ayağın felan takılır düşersin
vallaha kaldıran da olmaz
Avatarindaki resmin devamini biliyorum nedense.
Yere uzanmis bir vaziyetteydin :nee:
merak etme sen benim kanatlarım var :cici:
Django iken Dea'yı görmüşsündür sen
O çok sevimli olduğu için burada paylaşamıyorum .p
kırarlar.
Yok ya ne işim olur .p
Hee, onlar baskaydi dimi :/
Iyi insanlardi bee.
Simdi bi sana bak bi bana.
yatacak yerimiz yok .sss
yazar bu satırları kaleme alırken görev yaptıgı hastanede ne kadar kesici delici alet varsa önüne yığmıştı.
Siyaset konularında tartışıp başka konularda hiç bişey olmamış gibi konuşmaya devam ederdik. Bence de çok değiştik![]()
Biraz önce öğrendim.Mutfağın davlumbaz deliğinin dışarı tarafına(davlumbaz takılı değil) bir baykuş yuva yapmış.Ruh hastası babaannem ise üvey anne ve yengemin desteği ile batıl inançlarından dolayı çubukla kovmuş onu ordan. ve deliğede baykuş bir daha gelmesin diye minder sokmuş.Az önce ısrarla oraya girmeye çalışan bir baykuş gördüm beni görünce kaçtı. dayanamayıp çıkarttım minderi oradan ve 3 tane yavru baykuş cesedi çıkardım gözyaşları içinde.Boğulmuş hayvanlar.eğer buysa tanrıya inanmak ben yokum.eğer bunlar cennete girecekse beni alma cennetine.Lanet olsun şizofren manyaklar.Kahretsin.katiller lanet olsun sizlere.