Ailem Beni Zorla Evlendirmek İstiyor Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Bazı ailelerde sıkça yaşanan bir durumdur sorgusuz sualsiz, zorla evlendirilmek ve genellikle de kız çocuklarının başına geliyor. Aile çocuğunu böyle bir durumla karşı karşıya bırakıyor ve zorla evlendirilmek istenen kişi bu evliliği onaylamıyorsa ne yapılabilir?

18 yaşından küçükse emniyet kuvvetlerine (bir polis arabası durdurup sığınmayın Türk Polisi size tecavüz eder) durumu anlatıp istenmeyen evlilikten kurtulabilirsiniz.
18 yaşından büyükseniz büyükşehirler de bir iş bularak kendi yaşamınızı yeniden kurabilirsiniz.
İnternetten ev arkadaşı arayan bayanlara rahatlıkla ulaşabilir başlangıçta çıtayı kısa tutarak hemen bir iş sahibi de olursunuz.
Talih yanınızda olsun :/

Acilen is bulup bir ev/oda kirala kendi hayatını kur.

zamanında açılman lazımdı :D

Açılsan ne olacak ki saten aile zorla evlendiriyor. Açılıp birde kız için diyeyim. Kız senin bir de oynaşın mı vardı diyerek birde gider ayak baba dayağı yer buda hediyesi gibi bir şeyi olur.
Bu yazdıklarım maalesef hala günümüzde olan şeyler.

Açılsan ne olacak ki saten aile zorla evlendiriyor. Açılıp birde kız için diyeyim. Kız senin bir de oynaşın mı vardı diyerek birde gider ayak baba dayağı yer buda hediyesi gibi bir şeyi olur.
Bu yazdıklarım maalesef hala günümüzde olan şeyler.
sevgilisine babam beni başkasıyla evlendirecek diycek (halbuki öyle bişey yok)
sonra çocuk mecbur kızı istemeye gidecek :D

Eğer kendiniz istemiyorsanız kabul etmemelisiniz. Ekonomik bağımsızlık da önemli tabii.

Benim anlayamadığım şeylerden birisi bu heralde kültür farkı yaşadığım büyüdüğüm yer bu yüzden mantığıma oturmuyor

Geri