Aileden ayrı yapılan ilk tatil

Konu sahibi son olarak 3287 gün önce görüldü
Arkadaşım ile beraber izmir Urla :u1: (yaş 19 )
Devamlı babamın beni nokia 8210 (modeli doğru hatırlıyorum inş.) telefonumdan her fırsatta araması akşam çıkıp çıkmadığımı kontrol etmesi ile beraber izmir Bornova'dan bile rahat vermemesi sonucu 4 gün sürmüştür:))))

Sonra bir daha hiç ailecek tatile gitmedim:p

17 yken arkadaşımla lara ya gitmiştik 13 temmuzda hayatımın en kötü gününü yaşadım hala arada bir sonuçları bana yansıyor :gamer:

Henuz yapmamis oldugum eylem.

ailemle hic tatile gidemedim yegen. hep ezik kaldik ailevi durumlarda. kiymet bilin. ana baba farklıdır.

bir anne baba, evladinin buyudugunu, onlari gezmeye, pikniğe, tatile, hastaneye, es dost ziyaretine vesaire neresi olursa olsun goturup getirildiklerini gorunce coooook mutlu olurlar.

kendi ana babamiza bunu yapamadık ama bircok ana babaya bunu yaptik. cok seviniyorlar yegenim cok.

tek basina tatile cikmak, bunun coj zevkli veya ozgurlugun ta kendisi gibi gormek marifet degil. biz uyurken onlar basimizda beklerdi vakti zamaninda. evlat, anne babanin goz bebegidir. bir gun evlat buyuyup anneye of der mesela. size goz bebegi gibi deger veren o insanin yuregi paramparca olur da yine belli etmez.

biz cok acılar çektik yegenim. cok ornekler var bu hayatta. aman, ailenizden kopmayin. biz yandik siz yanmayin.

Babam ve ben.
Sonra sadece ben falan. Oluyo oyle.

kızların özgürlüğünü hissetmesi

Gittiğim geziler/kampları saymazsak hiç annemsiz tatil yapmadım, yapmamaya devam ederim heralde.
Onunla keyifli, huzurlu oluyorum; onunla dinleniyorum ben.
Babamla abimi katmadım çünkü biz genelde tatilimizi annemle yaparız :p

Geri