Ailede Kadın Çalışmalı Mıdır?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Ailede kadın çalışmalı mıdır, çalışmamalı mıdır?
Pek çok aile kurumunda bazı erkekler kıskançlık vs. faktöründen dolayı kadınını çalıştırmak istemez. Çoğu erkek de otursun evinde çocuğuna baksın ben çalışırım görüşünü savunmaktadır.
Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Kadın köle değil . eğer çalışmak isterse çalışır .
Kadın eğer isterse hem evin hem işin üstesinden gelir evini de çocuklarınıda erkegınıde işinide nasıl idare edeceğini bilir.
(Ben nasıl kızım olursa onun ayakları üstünde durmasını istersem kadınımda aynı şekılde ayaklarının üstünde durmalı , benden sonrası önemlı ben varken ben tutarım ayaklarının üstünde onu ya benden sonra? )

Arkadasa katiliyorum aynen

sahsi ekim : munkunse istemiyorum calismani kiskanirim desin ya :dyg:

Kadınların çalışmasında herhangi bir sakınca görmüyorum , çalışmalarını doğru buluyorum.

Çoğu erkek de otursun evinde çocuğuna baksın ben çalışırım görüşünü savunmaktadır.

Bu düşüncede olan Erkeklerin çoğunluğu malesef kadınlarını köle gibi gören kesimdir.

Bu düşünceye karşı çıkmayan kadınlar ise ezilip hor görülmeye,hatta dayak bile yemeye maruz kalıyor. Erkeğin eline bakıyor 3 kuruş versinde vitrinde gördüğü bir şeyi alsın kendine ..

Velhasıl kadınlar da çalışmalı :)

Tabi ki çalışıp ayakları üstünde durabileceğini göstermelidirler

Çalışmamalıdır.
Kadın erkeğinin yolunu gözetlemelidir, kapıyı açmalıdır, terlikleri uzatıp yemekte ne var sorusuna cevap vermelidir.

Kadının iş yeri evidir.

Bence bir kadın çocuğu olana kadar çalışmalı ama çalışmak istemiyorsa çalışmasın.

Kısaca, o zaman oluşacak duruma bağlı

Şahsi fikrim, isterse tabii çalışabilir.. Ama benim eşimse bu kişi çalıştığı ortamına fazlasıyla dikkat ederim bu tamamen kıskançlığımla ilgili durum olur, onuda kendine belirtirim buna da karşı çıkacağını sanmam.. Onun harici çalışmasında bir sakıncası görmüyorum, kendi ne isterse destekçisi olurum..

Boşuna mı okuyoruz bizz çalışmalıyız tabiiki. Ama hem anne hem de babası çalışan biri olarak çocukluğumu düşününce annemin çalışması çok kötü bir şeydi benim için en azından çocuk olduktan sonra bir süre çalışmamalı kadın.

Şu Arap kültüründen arınamadık hala.

Kadın ne ? cidden ne kadın ? Uzaylı mı ?

sene olmus 2014 :s kadin hala insan degilmis gibi sorular .s

sene olmus 2014 :s kadin hala insan degilmis gibi sorular .s

Seneyle ilgisi yok. Sene 2014; ama hala tecavüz, hala gasp, hala başlık parası, hala zengin kocaya verilen 14lük gelinler, hala okutulmayan kız çocukları. Sanki daha da artıyor. :o

İstiyorsaçalışmalı tabiki.Hatta günümüzde erkekler çalışan kadınla evlenmek istiyor genelde.Tabi kadını köle gibi görenler,ona hiç değer vermeyenlere göre kadınların çalışması büyük günah!

Kadin calismali fakat bu kadin anne ise isler degisir. Bir cocugun annesine 5 yasina kadar ihtiyaci vardir. Ben eger anne olsaydim part time ya da hic calismazdim cocuk belli bir yasa gelene kadar.

Geri