Aile bakanı ensar vakfını savundu !

Konu sahibi son olarak 3729 gün önce görüldü
Bunu söyleyen herşeyden once bir kadın bir anne savunduğu çocuklar degil maalesef 10 çocuğa tecavüz edildiği kesinleşmiş 45 çocuğa tecavüz edildiği iddaa edilen bir kurum yazıklar olsun

ALLAH belalarını versin ..

küçükken ya böyle olmaz hadi bir daha Allah ın hakkı üçtür demişliğimiz vardır ama bunun bu konu ile bir alakası yok bir defa oldu bilmem ne cidden terbiyesizlikten başka bir şey değil terbiyesizlik yerine küfür yazmak isterdim ama neyse

o 45 çocuk umarım gün gelir senden bu yaptığın açıklamanın hesabını çatır çatır sorarlar
delirmemek elde değil ya bir kere yaşanmış mış mış ya küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.
bunun nesini savunuyorsun hangi zihniyetle hangi inançla

Ben bu olayı tam olarak anlayamadım. Şimdi böyle bir suç işlemiş bi şerefsiz var ortada, hukuken buna ceza verdiler diye biliyorum. 600 yıl muhabbeti falan dönüyordu en son. Bu adam üzerinden vakfı suçlamayı anlamadım. Kişisel bir suçla-vakfı aynı kefeye nasıl koyuyoruz. Vakıf bu suçu bildiği halde göz mü yummuş? Ya da bu olayın üstünü mü kapatmak istediler de biz vakfı bu nedenle suçlar olduk. Bilmediğimden soruyorum.

Geri