Aids'in tedavisi var mıdır?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Aids'in tedavisi varmı
Aids'in tedavisi var mıdır

Aids tedavi edilebilir mi? Yoksa aids'e yakalanmış biri tedavi edilebilir mi?

AIDS bagisiklik sistemini cokertir. Varin gerisini siz dusunun..

ben de bi doktorun şöyle bi yazısını okumuştum: "aids olan hastalar hemen öleceklerini düşünüyolar ama böyle bi şey yok. hastaya 'eğer 70 yıllık bir ömrünüz varsa, ilaç tedavisiyle bunu 65'e çekiyoruz' deyince rahatlıyolar." gibi bi şeydi. ama siz de bağışıklık sistemi çöktüğü için grip virüsü bile öldürür diyosunuz. hangisi doğru?

ben de bi doktorun şöyle bi yazısını okumuştum: "aids olan hastalar hemen öleceklerini düşünüyolar ama böyle bi şey yok. hastaya 'eğer 70 yıllık bir ömrünüz varsa, ilaç tedavisiyle aids bunu 65'e çekiyor' deyince rahatlıyolar." gibi bi şeydi. ama siz de bağışıklık sistemi çöktüğü için grip virüsü bile öldürür diyosunuz. hangisi doğru?

Tabiki grip öldürmüyor ama yaş çekme mevzusu da yanlış.

Grip elbette öldürebilir. Dunyanin en olumcul hastaliklari arasinda aids oldugu gibi grip de vardir.

ama cidden tehlikeli hastalık arkadaşlar lütfen korunun. hatta başlığı tepki amaçlı 'aids'in allah'ı var mıdır?' diye değiştirelim, subliminal yolla kamu spotu vermiş oluruz ??

Grip elbette öldürebilir. Dunyanin en olumcul hastaliklari arasinda aids oldugu gibi grip de vardir.

Onların vurguladıkları grip domuz gribi gibi bi şey değildi.
Hatta olayın ironikliğine güldüler o yüzden.
Ben de bahsi geçen grip üzerinden cevap verdim.

Geri